Çubuk Belediyesi Bayrama Hazır

Çubuk Belediyesi Bayrama Hazır

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçe sakinlerinin sorunsuz bir Ramazan Bayramı yaşaması için nöbetçi ekiplerin bayram süresince 24 saat görev yapacağını söyledi.

Çubuk Belediyesi, ilçe halkının huzur içerisinde Ramazan Bayramı'nı yaşaması için gerekli tedbirleri aldı. Zabıta,Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü herhangi bir olumsuzluğa karşı bayram boyunca görev yapacak. Ramazan Bayramı öncesinde de fırınlara, tatlı ve turşu üretimi ile satışı yapan yerlere yönelik rutin denetimler yapan Çubuk Belediyesi, işletmelere yönelik denetimleri bayramda da sürdürecek.

İlçeyi gezerek çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Özden, yaşanabilecek olası bir doğal afete karşı da afet ekibi oluşturduklarını belirterek, ""Bayramın, Ankara"nın parlayan yıldızı olmaya namzet ilçemde sorunsuz geçmesi için gerekli hazırlıkları imkanlarımız doğrultusunda yaptık. Vatandaşlarımız, şikayetleriyle ilgili ""837 17 50 ve Alo 153 nolu telefonları arayabilirler. Nöbetçi ekiplerimiz, bayram boyunca 24 saat kesintisiz hizmet anlayışıyla görevlerinin başında olacak. İlçe halkımın, sevdikleriyle birlikte Ramazan Bayramı'nı huzur, mutluluk ve sağlık içerisinde kutlamasını diliyorum. Çubuklu vatandaşlarımın Ramazan Bayramını tebrik eder, bu vesileyle tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu günler dilerim""dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.