Çubuk Belediye Başkanı Acehan'dan Kızılay'a ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'dan Kızılay'a ziyaret

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesini ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesini ziyaret etti.

Acehan, ziyarette, Türk Kızılay'ın savaşta ve barışta insanların yardımına koşarak önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Kızılay'ın yalnızca ülke sınırlarımızda değil tüm dünyada örnek oluşturacak insani yardımlarda bulunduğuna dikkati çeken Acehan, şunları kaydetti:  

"Kızılay bizim millet olarak gurur duyduğumuz değil Türkiye tüm dünyaya yardım eli uzatan çok önemli bir kuruluşumuz. Çubuk'taki çalışmaları da yakından takip eden birisi olarak şunu söylemeliyim ki; Çubuk Şubesi gerçekten Kızılay'ın en çalışkan şubelerinden birisi. Ayrıca ülkemizdeki kan ihtiyacının karşılanmasında da önemli bir rol oynayan Kızılay'ın  bugün burada gerçekleştirdiği bu kampanya için tüm emeği geçenleri kutluyorum. Bugüne kadar Kızılay'da emeği geçen ve yardımda bulunan herkese de teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle halkımızın yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutluyor ve bu bayramda tüm halkımızı Kızılay'a bağışta bulunmaya davet ediyorum."

Acehan, daha sonra Türk Kızılay'ı Çubuk Şubesi Başkanı Selahattin Koç'tan Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubuk_belediye_baskani_acehandan_kizilaya_ziyaret-1436617

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.