Çubuk AKP Başbakan'ı Karşıladı

Çubuk AKP Başbakan'ı Karşıladı

Ak parti Çubuk İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte Başbakan R.Tayyip Erdoğan'a destek vermek için Esenboğa Havalanı'na çıkarma yaptılar.

Çubuk'tan Dr.Tuncay Acehan başkanlığında çok sayıda partilinin katıldığı karşılamada Başbakan Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda kendisini karşılayan diğer Ankara ilçe Belediye Başkanları ile partililere hitaben konuştu.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Hizmet yolunda evvel Allah bizi hiçbir şey durduramaz. Ben inanıyorum ki; olgun bir şekilde, anlayışlı bir şekilde demokratik mücadelemizi sürdüreceğiz, hukuk çerçevesinde sürdüreceğiz'' dedi.

Partililere ''Üç kez sabırlı olacağız'' diyen Erdoğan, şunları söyledi:

''Bizler, halkımıza hizmet yolunda herhangi bir duraksama tanımıyoruz. Hizmetlerimize hep beraber devam edeceğiz. El ele, omuz omuza olacağız. Hizmet yolunda evvel Allah bizi hiçbir şey durduramaz. Ben inanıyorum ki; olgun bir şekilde, anlayışlı bir şekilde, demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz, hukuk çerçevesinde sürdüreceğiz. Ve şuna inanıyorum ki; demokrasinin en ileri konuma geldiği Türkiye, ekonomide görüyorsunuz nasıl bir performans ortaya koyduk, daha ileri demokrasi daha ileri ekonomi, biz bunu biliyoruz. Bu yola aynen devam edeceğiz.''

Partili gençlerin ''yılma, bu gençlik arkanda'' şeklinde slogan atmaları üzerine Erdoğan, ''Durmak yok, yola devam dedik. Hiçbir yerde gerilime fırsat vermeden sevgi, dayanışma içerisinde genel merkezimizin bu süreci en iyi şekilde yöneteceğine olan inancınızı saklayın ve bu şekilde de bizleri izlemeye devam edin'' karşılığını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum