Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay ACEHAN Seçim Startını Verdi

Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay ACEHAN Seçim Startını Verdi

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı, düzenlediği basın toplantısı ile seçim startının verildiğini açıkladı.



Parti teşkilatında düzenlenen toplantıya AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan'ın yanı sıra partililer katıldı. Yerel seçimlere yönelik çalışmalara ağırlık vermeye başladıklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclisi üyeliği için başvuru formlarının geldiğini, aday adaylarının bugünden itibaren bu formları doldurup teslim edebileceklerini bildirdi. Bu güne kadar belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuran olmadığını ancak meclis üyeliği için başvuranların olduğunu da belirtti.



''Ne kadar çok aday adayı olursa, biz o kadar memnun oluruz''



Yüksek Seçim Kurumu'nun belirlediği devlet memurlarının ve partide yönetimde görevlilerin istifalarını etmeleri için belirlenen tarihin 1 Aralık olduğunu hatırlatan Dr. Tuncay Acehan, bu tarihten sonra aday adaylığı için başvuruların çoğalacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti;'' Son gün 1 Ararlıktır, bu tarihten sonra süreç biraz daha hızlanacaktır. Öyle tahmin ediyorum ki bayramdan sonra artık bu yarış daha da hızlanacaktır. İlçe başkanlığı olarak benim vazifem tam bir objektiflik kriteri ile yansız olarak, tarafsız olarak, herkese eşit mesafede, hiç kimseye angaje olmadan, kimseyi kırmadan dökmeden süreci devam ettireceğiz ve herkese kapımız açıktır. Aday adayımız ne kadar çok olursa biz o kadar mutlu oluruz. Şuna herkes inanmalıdır ki bu seçim süreci tamamen tarafsız bir tutumla biz bu süreci yürüteceğiz. Biz şu sorularının cevabını arayacağız. Bu seçilecek yerler Belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve ilçe meclisi üyeliği için burayı temsil etme hakkını ve sorumluluğunu en iyi hangi arkadaşımız yerine getirecektir. Beş yıl boyunca en iyi projeleri hizmeti kim üretecektir. Bizim cevabını aradığımız sorular bunlardır. Bu sorular doğrultusunda biz arkadaşlarımızı seçeceğiz. Partimiz adaylarımızı belirlemede 6 ayrı süreçten geçirecektir''dedi.



'' Belediye Başkanlığına Kesinlikle Aday Değilim''



Dr.Tuncay Acehan göreve geldikleri günden bu güne her zaman uzlaşmacı olduklarını ve herkese kucak açtıklarını belirtti. Bu güne kadar kimseyi kırmadan üzmeden görevlerini yapmaya çalıştıklarını belirten Dr. Tuncay Acehan, tüm aday adaylarına aynı mesafede olacaklarının da altını çizerek şunları söyledi;'' Belediye Başkanlığına kesinlikle aday olmayacağım. Seçimlerden sonra bizim adayımız kazanırsa bu eleme süreçlerinden geçen arkadaşımız ilçemize en iyi şekilde hizmet edecektir.'' Şeklinde konuştu.



''Belediye Başkanı Adem Tuğluca da aday adayı ola bilir''



Yargı kararıyla partiye geri dönen mevcut Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın da aday adayı olabileceğini belirten Dr. Tuncay Acehan, partiye üyeliği konusunda kendilerine yazılı bir talimat gelmesini beklediklerinin de altını çizdi.



''Seçim sürecinin huzurlu bir ortamda geçmesi için tüm partilerle görüşüyoruz''



Dr Tuncay Acehan, seçim sürecinin huzurlu ve barışçı bir ortamda geçmesi için tüm siyasi parti teşkilatlarıyla tek tek görüştüklerini belirtti. AK Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, seçim sürecinin önce Türkiye'ye, sonra da tüm ilçe halkına ve adaylara hayırlı olmasını diledi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum