Çobanoğlu Sucukları Yunus Marketler Zinciriyle Türkiye’nin Her Yerinde

Çobanoğlu Sucukları Yunus Marketler Zinciriyle Türkiye’nin Her Yerinde

Et ürünleri grubunda Çubuk’un gururu olan Çobanoğlu Sucukları, 75’den fazla noktada şubesi bulunduran Yunus Marketler Zinciriyle Türkiye’nin her yerine lezzet götürüyor.

Et ürünleri grubunda Çubuk’un gururu olan Çobanoğlu Sucukları, 75’den fazla noktada şubesi bulunduran Yunus Marketler Zinciriyle Türkiye’nin her yerine lezzet götürüyor.

Yerel bir marka olarak Çubuk’tan doğan ve bugün büyüyerek ulusal bir marka haline gelen Çobanoğlu Sucukları, Türkiye’nin 75 noktasında faaliyet gösteren Yunus Marketler Zinciriyle üretim kapasitesini her geçen gün artırıyor.

cobanoglu-sucuklari-1.jpg

Çubuklu işadamı Hasan Buzluk tarafından kurulan ve bugün Türkiye genelinde aranan bir marka haline gelen ‘Çobanoğlu Sucukları’nın ürün gamında sucuk, pastırma, jambon ve kavurma olmak üzere 10’dan fazla çeşit bulunuyor.

Sucuk kategorisinde zincir marketlere girdiklerini ve süpermarket kanalında tanınan bir marka konumunda bulunduklarını belirten Hasan Buzluk, sektörel çalışmalarını ve et endüstrisinde yaşanan son gelişmeleri Çubuk Haber’e anlattı.

-Üretim tesisiniz, günlük ve yıllık üretim kapasiteniz, gıda güvenliği uygulamalarınız ve hammadde tedarik sürecinden bahseder misiniz?

Hasan Buzluk tesislerimizin aylık olarak 100 ton et işleme kapasitesi var. Ankara’nın sayılı tesislerinden biri durumundayız. Et ürünleri için her geçen gün artan üretim kapasitemizi karşılamak için istediğimiz ölçekteki büyük bir entegre alan için beklemedeyiz. Bu alanla ilgili çalışmalarımız devam ediyor, piyasa durumuna göre önümüzdeki yıllarda yatırıma başlayabiliriz.

Gerek hijyen standartları ve denetim anlamında firma olarak olağanüstü bir gayret içerisindeyiz. Biz en üst sağlık ve hijyen standartlarında üretim yapan ve ürününü aynı şartlarda nihai tüketiciye ulaştıran bir firmayız. Üretimden satış noktalarımızda çalışan personelimize kadar çok ciddi bir eğitimden geçiyor. Bizi yansıtmayan, bizim ruhumuzu yansıtmayan, ürün kalitesini korumada bizimle aynı noktada olamayanlarla, müşteri odaklı bakamayanlarla birlikte yürümekte ısrarcı değiliz. Hijyen, kalite standartları, üstün teknoloji konusunda tüm eğitimleri veren, tüm standartları bu noktada sağlayan ve bu konuda kurumsallaşmış firmalardan her türlü danışmanlığı alıyor ve denetimlerini en üst düzeyde gerçekleştiriyoruz.

Çobanoğlu markalı ürünlerimiz ISO, HACCP, BRC ve Helal Gıda standartlarına göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından belirlenen yönetmelik ve Türk Gıda Kodeksi Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmektedir. Bütün bu üretim ve denetim koşullarına bağlı olarak Çobanoğlu markalı ürünler, hijyenik koşullarda, insan sağlığına uygun ve etiketlerinde belirtildiği şekilde ve içerikle üretilmektedir.

 -Kusursuz dağıtım ağı

Et ürünlerini kaç noktadan tüketicinize sunuyorsunuz? Bu kapsamda yapmayı planladığınız yeni projeler var mı?

Biliyorsunuz et işi hassas bir iştir. Üretim, dağıtım ve satış noktalarına ürünlerimiz sevk edilirken soğuk zinciri hiçbir şekilde kırmamanız gerekir. Biz Çobanoğlu olarak depolarımız ve dağıtım ağımızda bu sistemi kusursuz bir şekilde işletiyoruz. Nokta olarak net bir sayı vermek zor, çünkü birkaç ulusal marketle ve ülke çapındaki yerel marketler ile çalışıyoruz diyebiliriz. En son olarak bağlantı yaptığımız Yunus Marketler zinciriyle Türkiye genelinde satış noktalarında Çobanoğlu lezzetini sunmaktayız. 

1img_8484.jpg2img_8487.jpg120150826_201738.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.