CHP İlçe Teşkilatından Özden'e Ziyaret

CHP İlçe Teşkilatından Özden'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı, Ak Partili Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret etti.

            Geçtiğimiz ay kongre yapan CHP İlçe Teşkilatı, kongrelerine katılan Ak Partili Belediye Başkanı Lokman Özden"i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe"yi, Kadın Kolları Başkanı Cemile Akkuzu"yu ve beraberindekileri tebrik eden Başkan Özden, yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Özden"in çalışmalarını takip ettiklerini ve kendilerine her konuda destek olacaklarını söyleyen CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, ilçeye getirilen hizmetler konusunda önemli değişikliklerin olduğunu ifade etti.  Bu ilçe için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Yeşiltepe,""İlçeye yapılan hizmetleri taktir ediyoruz. Yapılacak hizmetler konusunda da her zaman belediye başkanı olarak sizin arkanızdayız. Gidilmesi gereken bir yer olduğu zaman veya yapılması gereken bir iş olduğu zaman, biz her zaman hazırız ve yanınızdayız"" dedi

Daha sonra konuşan Kadın Kolları Başkanı Cemile Akkuzu,  CHP Kadın Kolları olarak kendilerini desteklediklerini belirtti. Karagöl"ü belediye olarak alıklarına sevindiklerini ifade eden Akkuzu, Çubuk2 Barajı için her hangi bir proje düşünüyor musunuz diye sordu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özden, belediye başkanı olarak  her partiye ve herkese aynı mesafede olduğunu söyleyerek, ""Çalışmalarımızı takip ettiğiniz ve desteklediğiniz için teşekkür ederim. İlçede birlik ve beraberliğin olması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. İlçemin kuzeyin parlayan yıldızı olması için elimizden geldiğince aralıksız çalışmaktayız. Bulunduğum makam bütün Çubuk halkınındır"" dedi.

                Başkan Özden,  daha sonra belediyenin yaptığı çalışmalar ve yapılması planlanan projeler  hakkında CHP"lilere bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum