Cezaevindeki başkandan personeline selam

Cezaevindeki başkandan personeline selam

Çubuk Belediyesi Başkanvekili Ünal Arıcı, belediyenin tüm birimlerinde çalışan personeli toplayarak, cezaevinde tutuklu bulunan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'nın selamını iletti.

Cezaevindeki Adem Tuğluca'nın isteği üzerine belediye personelini çalışma saati bitiminden sonra Mehmet Akif Kültür Merkezi'ne toplayan Ünal Arıcı, personele Tuğluca'nın selamını iletti.

Arıcı, Tuğluca'nın, 4 yıl boyunca ilçe için birlikte hizmet ettiği personelden “helallik isteğini” iletti.

Personele hitap eden Arıcı, şöyle konuştu:
“Hepimiz Çubuklu'yuz ve ilçemiz için hizmet ediyoruz. Bizler ne kadar özverili ve hakkıyla iş yaparsak ilçemiz o kadar gelişir ve büyür. Tüm birim çalışanlarımızın eskisinden iki kat daha özverili çalışıp mesai saatlerine daha çok riayet etmeleri gerekmektedir. Çalışmalarımızın daha verimli, düzenli ve sağlıklı yürütülmesi için hepimize her alanda görev düşmektedir. Bu dönemde birlik ve beraberliğimize daha çok ihtiyacımız bulunmaktadır.”

Tüm belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda söz alan Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Sipahi de belediyeyi bir aile yapısına benzeterek, şunları kaydetti:
“Aile içinde huzur, birliktelik ve güven olduğu oranda dışarıda da itibar görecektir. Hepiniz Çubuklu'sunuz ve ne güzeldir ki yaşadığınız yer için hizmet ediyorsunuz. Birbirinize çelme atarak değil, birbirinizi gözeterek, destek olarak çalışmalısınız. Birbirinizle biraraya gelip sorunları ve çözüm arayışını birlikte bulmanız ve halka daha iyi hizmet vermeniz gerekmektedir. Hepiniz biliyorsunuz ki geliri az gideri çok olan bir belediyeyiz. İller Bankası'ndan gelen pay, personelin sadece maaşlarına ve sosyal haklarına ancak yetmektedir.”

Toplantının sonunda çalışanların görüş ve önerilerini alan başkanvekili Ünal Arıcı, personele katılımlarından dolayı teşekkür etti.

OLAY

4 Aralık'ta, Çubuk'ta ki operasyonda “ihalelere fesat karıştırdıkları” iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve başkan yardımcısı Osman Aydos'un da bulunduğu 21 kişi tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum