Çeyad yaz eğitimleri başlıyor

Çeyad yaz eğitimleri başlıyor

Çubuk Eğitim Kültür Çevre Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,İlk ve Orta Öğretim düzeyindeki öğrenciler için yaz eğitimlerine devam ediyor.

Çubuk eğitim kültür çevre yardımlaşma ve dayanışma derneği (ÇEYAD), ilk ve orta öğretim düzeyindeki çocukların kültürel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olmak ve katkıda bulunmak amacıyla; dini, kültürel, sanatsal ve sosyal etkinlikler düzenliyor.

Resmi ideolojinin ve kapitalist tüketim kültürünün dayatıldığı, medyanın da körüklemesiyle toplumsal ahlakın tarumar edildiği, toplumsal kirlililiğin hat safhaya ulaştığı bir ortamda, körpe dimağların saf ve temiz fıtratlarına uygun bir program geliştirmek, gençlerimizi toplumsal kirliliğin etkilerinden bir nebze olsun uzaklaştırıp, onları ilahi değerleri esas alan tutum ve davranış geliştirmeye, zinde ve hareketli kılmaya yönelik, karınca misali bir uğraşı ve bu amaçla sürdürülen etkinlikler bu yılda da devam edecek.

Kayıtlar başladı

Yaz eğitimlerine katılacaklar 23-30 haziran tarihleri arasında dernek merkezine velisi ile birlikte gelerek müracaat edip kayıtlarını yaptırabilirler. Kontenjan sınırlı sayıda tutulacak olup. Yazılı sınav Mülakat sonuçlarına göre kesin kayıtlar yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum