Çavundurlu'lar Konferans'ta Buluştu

Çavundurlu'lar Konferans'ta Buluştu

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Dernek Üyelerine Yönelik, 'Başarı ve Huzur İçin Kaliteli İletişim' Konulu Konferans Düzenlendi

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından dernek üyelerine yönelik, 'Başarı ve Huzur İçin Kaliteli İletişim' konulu konferans düzenlendi.

Dernek Başkanı Osman Şahbudak, Çubuk Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen konferansta yaptığı konuşmada, iletişimin çağın en önemli sorunu olduğunu söyledi.

Şahbudak, bu nedenle iletişime dernek olarak çok büyük önem verdiklerini ifade ederek, konferansı düzenleyen NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'ya teşekkür etti.

Konferansa katılımın az olmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Şahbudak, 'Biz istiyorduk ki, çağımızın en önemli sorunlarından biri olan iletişim sorununu ele aldığımız bu konferansımıza çok sayıda insanımız katılsın ve bu salon almasın, istiyorduk. Biz burada bir yoğunluk görmek istiyorduk. Ancak bu bizi karamsarlığa itmez. Aksine bizi bu durum daha da çok kamçılar. Demek ki bir sonraki konferans öncesi daha çok kişi ile yüz yüze görüşüp, davetimizi ileteceğiz' dedi

Daha sonra NLP uzmanı Alişan Kapaklıkaya, slayt eşliğinde anlatımda çeşitli bilgiler verdi.

saat.jpg

Program sonunda, Yukarı Çavundur Mahallesinde yapımı devam eden kültür merkezine katkı amaçlı yapılan, saat, anahtarlık, kalem gibi ürünler açık arttırma ile satıldı.

Konferansa Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye meclis üyeleri, din görevlileri ve dernek üyeleri katıldı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.