Candan; Kızılırmak Suyu Tehlikeli

Candan; Kızılırmak Suyu Tehlikeli

SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veysel Candan Çubuk Kızılay düğün salonunda yaptığı toplantıda yaptığı açıklamada Kızılırmak suyunun sağlıklı olmadığını belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKP adayı Melih Gökçek"i eleştiren Veysel Candan”Kızılarmak suyu insan sağlığı için tehlikelidir. Ben kendim eczacıyım, kimyagerim. Kızılırmak suyu insanların böbreklerini iflas ettirir. İnsanlar dialize mecbur kalırlar. Gökçek kendine 200trilyona makam yapacağına arıtma tesisi yapsaydı insanlara daha faydalı olurdu. Binayı sonrada yapabilirdi. Çeşmeden su içilmediği için damacana su satışı patladı” Su faturalarına tamir bakım parası ekliyorlar. Bunlar kanunsuz. Bu toplanan paralar faize gidiyor. Büyükşehirin ödemediği paraları devlet ödüyor. Bunlarda vatandaşa yükleniyor” dedi,


İşsizlikle ilgili sorunlara değinen SP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan” İşsizliğe çare Organize Sanayi bölgeleridir. Buralarda çıraklık okulları yapılacak sanayicinin istediği elemanlar yetiştirilecek. İş garantili eleman yetiştirilecek. Sanayi ve Tarım fuarının olmayışı Ankara"nın en büyük eksikliğidir. Sanayi ve tarım ürünleri burada teşhir edilecek, ihracat artırılacak.

CHP"li Başkan Adayı 25 bin kişiye iş vereceğini 40 bin kişiye hemşehrilik kartı vereceğini söylüyor. Ankara"nın nüfusu kaç? Günübirlik projeler üretiyorlar.

Gökçek hayvanat bahçesi yapacağını söylüyor. Hayvanlar salık olarak dolaşacaklarmış. İnsanların karnı aç,önce karınları doyacak, sonra hayvanları görmeye gidecekler”.

Candan, Belediyecilik çalışmaları ile ilgili bilgi verirken ,belediyelerde hizmet yaparken referanduma gideceğiz. Projeleri önce halka soracağız. Konular millete anlatılacak. Milletvekilleri 5seneden 5 seneye bir defa gelir bir daha uğramaz. Biz mutlaka halkın iradesini ifade edeceği referandumu getireceğiz. Konutla ilgili vatandaşa imkanlar çerçevesinde zemin hazırlamak,en iyi oturabileceği konut, iyi bir ulaşım iyi bir piknik alanı hazırlamak belediyelerin görevleridir. Belediye çalışanları ile ilgili işten çıkarma değil, verimli doğru dürüst çalışır hale getirmektir. Belediye Başkanlığı milletvekilliğinden daha önemli bir hizmettir dedi.

Candan Partililere yerel seçimlerde çok iyi çalışmaları, insanlarla birebir diyaloglar kurarak SP"nin projelerini anlatmalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum