Burgazlar Giyim, Bay ve Bayan modasına yeni bir çizgi katıyor

Burgazlar Giyim, Bay ve Bayan modasına yeni bir çizgi katıyor

Rahatlığın yanında şıklığı da arayan ve trendleri yakalamak isteyen bay ve bayanların öncelikli tercihi olan Burgazlar Giyim, markalı ve kaliteli ürünlerinin yanında uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Rahatlığın yanında şıklığı da arayan ve trendleri yakalamak isteyen bay ve bayanların öncelikli tercihi olan Burgazlar Giyim, markalı ve kaliteli ürünlerinin yanında uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Modayı takip ede bayanlara özel ürünleriyle ilçede popüler olan Burgazlar Giyim, yeni mağazasında yoğun istek üzerine erkeklere yönelik ürünleri de satışa sunmaya başladı.

En şık bayan kıyafetlerin yanında erkek giyim modelleri ve kampanyalarla şimdi kendisini özel hisseden, giyinmeyi seven müşterilerini bekleyen Burgazlar Giyim,  yeni sezon ve trend koleksiyonlarla kışlık ürünlerini uygun fiyata satışa sunuyor.

Bayanlarına yönelik yeni koleksiyonuna Setrms ve Tığ markalarını katan Burgazlar Giyim, erkelere yönelik de montlar, kemer, gömlek, swit, tek ceket, kazak ve pantolon çeşitleriyle de müşterilerine hizmet veriyor.  

-Yeni Sezon Kışlık Ürünler Görmeye Değer

Burgazlar Giyim baş döndüren 2015 – 2016 kış sezonu indirimleriyle yine alış veriş tutkunlarının gözdesi olmayı başardı. Yüzlerce çeşit ürünlerle kaliteli markaları bünyesinde bulunduran Burgazlar Giyim, kaliteli ve hesaplı ürünleriyle vatandaşların da bütçesini sarsmıyor. Burgazlar Giyim marka olarak tanınan ve bilinen markaları satış mağazalarında bulundururken, vatandaşlara da şıklığın ve zarafetin önemini de göstermiş oluyor.

-Burgazlar Giyim Alışveriş de Kalite ve Güvenilirlik

Kış sezonu ürünleri ve Çubuk’un en hızlı büyüyen Burgazlar Giyim, giyim alanında kısa sürede başarıya ulaşırken, ilçede giyim sektöründe de ilk sırada yer alıyor.

Kurulduğu günden beri büyük bir atılım gösteren Burgazlar Giyim, ürünleri ve fiyatları ile erkek ve kadınların ilgisini çekmeye günümüzde de devam ediyor. Özellikle bayan giyim üzerinde göstermiş olduğu başarılar ile markalaşan Burgazlar Giyim, Akbank Karşısındaki yeni mağazasında bay giyimi de satışa koyarak her bütçeye uygun indirimlerle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Klasik ve spor giyimde yıllardır vatandaşlara hizmet veren Burgazlar Giyim, kış sezonu günleri kapsamında cazip fiyatlarla her bütçeye hitap ediyor.

Yeni Kış sezonu boyunca giyebilecekleri eşyalarla vatandaşların karşısına çıktıklarını dile getiren Firma Sahiplerinden Mustafa Burgaz, “Sonbahar ve Kışlık olarak vatandaşların her sezon giyecekleri ayakkabılar, botlar, elbiseler burada var. Mont ve Gömleklerde çok uygun kampanyamız var. Gömleklerimizin yüzde yüz pamuk olanlar, çabuk ütülenebilen ve geç buruşan kumaşlarımız var. Özellikle Akbank’ın karşısında yeni mağazamızda bay ve bayan vatandaşlarımız için birçok fırsat var.  Bayanlara yönelik yeni model keçe pardösüler görülmeye değerdir. Bizde müşterilerimizin tüm ihtiyacı var” diye konuştu.

2dsc03710-vert.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.