Burgazlar Bayanlara Özel Yeni Mağazasını Açtı

Burgazlar Bayanlara Özel Yeni Mağazasını Açtı

Burgazlar, bayan giyimden ayakkabıya, eşarptan iç giyime, çantadan çeyizlik ürünlere bir arada bulundurduğu sadece bayanlara özel yeni giyim mağazasını Çubukluların hizmetine açtı.

Burgazlar, bayan giyimden ayakkabıya, eşarptan iç giyime, çantadan çeyizlik ürünlere bir arada bulundurduğu sadece bayanlara özel yeni giyim mağazasını Çubukluların hizmetine açtı.

Çubuk’ta bayan giyim markalarını tek bir çatı altında toplayan Burgazlar Yavuz Selim Şubesi, Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi 5/A’da Akbank’ın karşısında kapılarını müşterilerine açtı.

Yılardır Çubuk’ta kalite ve uygun fiyatın adresi olan Burgazlar Giyim tarafından açılan bayanlara özel yeni mağaza Burgazlar Yavuz Selim Şubesi Türkiye genelinde tanınmış çok sayıda bayan markasını bir arada sunuyor.

3img_0457.jpgÇubuk ve bölgesinde bayanlara yönelik fantazi giyim, tesettür giyim, spor ve abiye giyimde marka ve kaliteli ürünleri bir araya toplayan Burgazlar Mağazası, alışverişe farklı bir renk getirdi. Çubuklu bayanlara kaliteli ve hesaplı alışverişi tek çatı altında sunan Burgazlar, Adil Işık, Ekol, Matex, Armine, Modailgi, Esswaap, Pierre Cardin, Dagi, Orkide, Armina Eşarp ve diğer markalarıyla müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmaya çalışıyor.

Bayanlara özel moda ve kaliteyi en uygun fiyata sunan Burgazlar, belirli bir süre açılışa özel indirimle Çubuklulara hizmet vermeye başladı.     

Burgazlar Yavuz Selim Şubesi kadın bölümünde günlük yaşamın en temel ürünlerinin yanı sıra, pardösü, ceket, pantolon, etek, takım çeşitlerinin yoğun olduğu modern ve klasik ürünleri ile spor, aksesuarlar ve iç çamaşır grubu da dikkat çekiyor.

Yeni mağaza ve ürünleri hakkında bilgi veren Burgazlar Giyimin sahibi Mustafa Burgaz, “Özellikle bayanlar bazı ürünler için alışveriş yapmak için Ankara’ya gitme ihtiyacı duyuyorlardı. Ben bunun önüne geçilmesini istedim. Çubuk’ta tanınmış bayanlara özel modern ve klasik ürünlerin markaları ve tasarımcılarının bir arada olabileceği bir mağaza oluşturmak istedik. Yeni şubemizde Türkiye’nin en önde gelen markaları ve tasarımcılarıyla çalışmaktayız. Gelen müşterilerimizin hepsi memnun ‘bizim şehir dışına çıkıp aradığımız ürünleri ayağımıza kadar getirdiniz’ diyorlar. Gösterilen yoğun ilgiden çok memnunuz.” dedi.

 

2img_0302.jpg2img_0307.jpg2img_0330.jpg2img_0335.jpg2img_0405.jpg2img_0418.jpg

2img_0439.jpg2img_0455-001.jpg2img_0458.jpg2img_0467.jpg2img_0470.jpg

kazak01-copy.jpgkazak2.jpgkazak3.jpgayakkabi1.jpgayakkabi2.jpg

2img_0284.jpg

2img_0288.jpg2img_0291.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.