Bu Ramazan İftar Tatlıları MÜSLÜM USTA’DAN

Bu Ramazan İftar Tatlıları MÜSLÜM USTA’DAN

Gaziantepli ünlü baklavacı "MÜSLÜM USTA”nın Çubuk’ta açtığı şubesi günlük taze ve lezzetli tatlılarıyla Ramazan ayında iftar sofralarına tat katacak.

Gaziantepli ünlü baklavacı "MÜSLÜM USTA”nın Çubuk’ta açtığı şubesi günlük taze ve lezzetli tatlılarıyla Ramazan ayında iftar sofralarına tat katacak.  

Günlük olarak üretilen ve Çubuk’a getirilen Gaziantepli ünlü baklavacısı Müslüm Usta’nın tatlıları her gün taze ve kaliteli tatlılarla iftar sofralarını süsleyecek.

Herkesin damak tadına uygun çeşitleri ve kendini ispatlamış kalitesiyle ve İftar için ürettiği özel baklava ve güllaç ile öne çıkan "MÜSLÜM USTA” şubesi sahibi Mehmet Özbey, "Bu Ramazan Çubuk halkına sunacağımız özel tatlılarla kaliteli baklava ve tatlı çeşitleriyle yıllardır süren tatlı hasretine son vereceğiz" dedi.

Özel İftarlar için toplu sipariş aldıklarını söyleyen "MÜSLÜM USTA” Baklavaları Çubuk Şubesi Sahibi Mehmet Özbey, “Yıllardır kaliteli ve lezzetli tatlıya hasret kalan ilçe halkımıza tatlıya doyurmak istiyoruz. Ürünlerimiz yüzde yüz kaliteli ürünleridir. Her gün günlük olarak Gaziantepli ustalar tarafından özel malzemelerle Ankara’da yapılan ve Çubuk’a gelen tatlılarımız iftariyelik olarak satışa sunuluyor. Ürünlerimizden bir kez alan bir daha başka markalardan tatlıları tercih etmeyeceğine inanıyoruz. Ürünlerimize yüzde yüz garanti veriyoruz” dedi.

Mehmet Özbey, "Çubuk’taki eksiklikleri gördük ve böyle bir yatırıma karar verdik. Artık Çubuk’ta da isteyen herkes kaliteli, güvenilir ve lezzetli baklavalar tadabilecek." diye konuştu.

Çubuk’un en işlek caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde açılan “MÜSLÜM USTA" Çubukluyu Ramazanda kaliteli ve güvenilir baklava ve tatlı çeşitleriyle tanıştırmaya kararlı görünüyor.

-Ramazan’da MÜSLÜM USTA’DA Neler Var?

Bağdat Tatlısı, Bülbül Yuvası, Ceviz Dolma, Cevizli Özel, Dilber Dudağı, Müslüm Usta Özel, Cevizli Baklava, Burma Kadayıf, Yeşil Özel, Tulumba Tatlısı, Revani Sarı Burma, Padişah Tatlısı, Havuç Dilimi, Hasır Kadayıf, Triliçe, Şöbiyet, Fıstık Sarma, Kuru Baklava, Fıstıklı Baklava, Kaymaklı Baklava, Kare Baklava, Kıvırcık, Kesik Dürüm, Halep Dürüm, Fıstık Dolama, Ev Baklavası, Osmanlı Baklavası, Çiğ Köfte, Antep Dolma, İçli Köfte, Yaprak Sarma, Tarsus Çöreği, Tatlı Kurabiye, Antep Kahkesi, Peynirli Su Böreği, Tereyağlı Su Böreği, Peynirli Gül Böreği, Peynirli Kol Böreği, Peynirli Karaköy Böreği, Kıymalı Gül Böreği, Kıymalı Karaköy Böreği, Kıymalı Kol Böreği

page112-001.jpgpage-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.