Bu Mevsimde Son Trend Yunus Giyim Mont ve Kışlık Giyim Ürünleri

Bu Mevsimde Son Trend Yunus Giyim Mont ve Kışlık Giyim Ürünleri

Yunus Giyim en seçkin markalar tarafından hazırlanan eşsiz koleksiyonu ile bey ve bayan ürünlerinin yanı sıra tüm tesettür giyim çeşitlerini de bünyesinde barındırıyor.

Yunus Giyim en seçkin markalar tarafından hazırlanan eşsiz koleksiyonu ile bey ve bayan ürünlerinin yanı sıra tüm tesettür giyim çeşitlerini de bünyesinde barındırıyor.

Her tarz ve stile uygun modelleri ile aradığınız her ürünü rahatlıkla bulabileceğiniz Yunus Giyim, klasik ya da spor tarzlar için en kullanışlı dış giyim modellerini sizlere sunuyor.

-Sıcacık Montlarla Kış Modası

Pek çok beden çeşitleri ve modelleri ile her yaş grubuna hitap eden Yunus Giyim, dış giyimde de sektöre yön veriyor. Şişme montlardan, uzun mat renklerde tasarlanan parkalara, stil sahibi kadın ve erkeklere yönelik montlara, giyinmeyi sevenlerin kombinlerinine şıklık katıyor. Canlı ya da mat renklerde tasarlanan ve çeşitli dokulardan oluşan ürünler ile siz de size özel bir tarza sahip olabilirsiniz.

 Uzun ve kısa eteklerle, elbiselerle veya kumaş pantolonlarla mükemmel bir şekilde bütünleşen kaban modelleri tesettürlü veya tesettürsüz giyimde yeni bir akım yaratıyor. Gardırobunuzdaki bütün kıyafetlerle mükemmel bir şekilde uyum sağlayan bu son moda şık kabanlar üstün kaliteli dokusu ile soğuk havalarda rahat bir kullanım olanağı sunuyor.

-Yunus Giyimde, Kap – Pardesü – Mont Modelleri ile Şıklığınızı Destekleyin

 Avantajlı fiyatlarla güvenle ve rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz giyim mağazası Yunus Giyim, kap, perdesü ve mont modelleri ile son moda şıklığını Çubukluların ayağına kadar getiriyor. Kaşe ve çeşitli dokulardan oluşan bu ürünler stil sahibi kadın ve erkeklere ilham veriyor. Her tarz ve her çeşit kap ve pardesüyü kolaylıkla bulabileceğiniz Yunus Giyim, ile aileniz ve sevdiklerinizle birlikte çok uzaklara gitmeden ve hızlı bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

-Son Moda pantolon, kazak, gömlek, ferace – mont modelleri ile şıklığınızı bir adım öteye taşıyın

Üstün kalite ve dokumaya sahip, tarzınızı en doğru şekilde yansıtacak olan kazak, pantolon, gömlek, yelek, takım ve bayanlara özel uzun ferace modelleri şıklığınızı tamamlayacak. Özel davetlerde, önemli görüşmelerde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünler ile aynı zamanda tarzınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

- Yüzde 40’a varan indirimleri kaçırmayın

Yunus Giyim’de sezon boyunca kaliteli ürünleri uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Çubuk’ta giyimin son modası Yunus Giyim’de, kalite ve güvenin yanı sıra müşteri memnuniyeti seçenekleri ile Yavuz Selim Mahallesi İzzet Korman Sokak No: 10 / A’da ilçenin her yerinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz mağazamızla siz de gardırobunuza taze bir hava getirebilirsiniz.

Aradığınız Her Şey Yunus Giyim’de

Bize Uğramadan Alışveriş Yapmayınız

TEL 0 312 837 39 40 – GSM 0536 924 54 12 – Email: cubuk_yunusgiyim@hotmail.com

2img_9694-vert-1.jpg

1dsc07465-vert2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.