BMB İnşaattan Düşük Faiz Oranıyla Ev ve İş Yeri Satışı

BMB İnşaattan Düşük Faiz Oranıyla Ev ve İş Yeri Satışı

BMB İnşaat yeni projeleri için Garanti BBVA ile anlaşarak düşük faiz oranıyla ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor.

Yeni projelerini satışa sunan BMB İnşaat alıcılarına da büyük kolaylık sunmak için Garanti BBVA ile özel bir anlaşma yaptı. BMB İnşaat’ın projelerine özel konut kredisini 0,99’dan başlayan oranlara çeken Garanti BBVA, ev sahibi olmak isteyenlerin yolunu açtı.

Yeni kampanya ile ilgili Çubuk Haber’e bilgi veren BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi İbrahim Bülent Mumcu, ilçede konut sektörünün daraldığını ve insanların ev bulmakta zorlandığını söyledi. Faiz oranlarının yüksek olduğunu ve insanların konut ihtiyaçlarını ötelediğini dile getiren Mumcu, düzenledikleri yeni kampanya ile yüksek faiz oranlarının önemli oranda aşağı çekildiğini kaydetti.

Satışa sundukları tüm projelerin banka kredilerinde avantajlı olduğunu hatırlatan Mumcu, şirket olarak alıcılara sunabilecekleri imkanları masaya yatırarak özel bir kampanyaya start verdiklerini açıkladı.

Mumcu, bu kampanya çerçevesinde Garanti BBVA’nın faiz oranlarını 0,99’a kadar çektiğini ve isteğe göre uzun vadeyle taksitlendirme imkanı sunduklarını belirtti.


BMB İnşaattan Görülmemiş Hizmet,

Garanti Bankasından BMB İnşaat Müşterilerine Özel 0.99 Faiz Oranıyla konut kredisi . 

BMB İnşaattan Satlık Konut ve Krediler.

MERKEZ OFISIMIZ

ONUR CAD. NO:40/8 MALTEPE ÇANKAYA/ANKARA

0312 229 78 73

0533 666 97 73 - 0532 381 48 00

bmb_insaat@hotmail.com

www.bmbinsaat.com.tr   

#Çubuk #Ankara #ev #konut #daire #kredi

whatsapp-image-2021-09-27-at-21-36-38.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum