BMB İnşaat'ın Yeni Projelerinde Satışlar Başladı

BMB İnşaat'ın Yeni Projelerinde Satışlar Başladı

BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu, inşaatına başlanılan yeni projelerin satışlarına başladıklarını söyledi.

BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu, inşaatına başlanılan yeni projelerin satışlarına başladıklarını söyledi.  

BMB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bülent Mumcu, 2018 yılında tamamlanması öngörülen yeni projeleri Nazar 2, Gümüş 1 ve Gümüş 2 Konutlarının satışlarına başladıklarını belirterek, "Kalite ve Lüksün bir arada sunulduğu Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki konutlarımızın ve iş yerlerimizin satışlarına bugün itibarıyla başladık. Önümüzdeki günlerde de yeni projelerin çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Mumcu, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Coşkun Petrol’ün hemen arkasında bulunan Gümüş Caddesi’ndeki inşaat alanında yaptığı incelemede, diğer mahallelerde olduğu gibi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne de kendi konut kalitesini getirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

İlçenin girişinde Çubuk’un göz bebeği Yıldırım Beyazıt’taki bu araziyi ilk gördüklerinde hem lokasyondan hem yeşilden hem de her yer yakınlıkta olması nedeniyle çok etkilendiklerine işaret eden Mumcu, bu aşamada bölgenin doğal yapısını, yeşilini mavisini koruyan ve yatay olarak gelişen bir proje yapmanın kendileri için önemli olduğunu anlattı.

Mumcu, mimarlarıyla düşüncelerini paylaştıklarını ve mimarlarının değerli çizgilerini BMB İnşaat kalitesiyle harmanladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Burada daire alacak olanlar, sadece lokasyonu mükemmel, kalitesiyle fark yaratan bir eve sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda BMB İnşaatının sunduğu ayrıcalıklı bir yaşam tarzına sahip olacak. Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi No. 33’de bulunan 5021 Ada ve 4 Parseldeki Nazar 2 projemizde bulunan 8 mesken ve 1 işyeri teslime hazır hale geldi. Buradaki satışlarımız kısa bir sürede tamamlandı. Şimdi ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Gümüş Caddesi’nde bulunan 644 Ada ve 6 Parseldeki Gümüş 1 Konutlarında 8 mesken 4 işyerinin satışına başladık. İnşaatımız yüzde 80 oranında tamamlandı ve inşallah önümüzdeki aylarda teslimine başlanılacak. Yine Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Gümüş Caddesi üzerindeki 218 Ada ve 6 Parselde bulunan Gümüş 2 Konutlarında da 12 mesken ve 6 işyerinin temeli atıldı. Burada da satışlarımıza başladık. Söz konusu bitmek üzere olan ve yeni temeli atılan inşaatlarımızda kalan son birkaç konut ve işyeri kaliteyi ve konforu uygun fiyata almak isteyen müşterilerimizi beklemektedir.”

TBMM’inde yaptıkları inşaat çalışmalardan da bahseden Mumcu, Topkapı Spor Kompleksiyle de sosyal projeler alanlarında var olduklarını kanıtladıklarını dile getirdi. 

2dji_0629.jpg2dji_0635.jpg2dji_0637.jpg2dsc06850.jpg2dsc06857.jpg1-013.jpg2-015.jpg3-016.jpg3-016.jpgbmb1meclis.jpg2dsc06853.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.