Bizim Köy Sepeti’nin Doğuş Hikayesi

Bizim Köy Sepeti’nin Doğuş Hikayesi

Bizim Köy Sepeti, doğaya ve doğal yaşamaya çok meraklı bir aileden gelen Yağmur YİĞİNER tarafından kurulmuştur.

Bizim Köy Sepeti, doğaya ve doğal yaşamaya çok meraklı bir aileden gelen Yağmur YİĞİNER tarafından kurulmuştur. 

Yağmur YİĞİNER, küçüklüğünden beri köy ve şehir hayatını birlikte yaşamış, babaannesinden ev yapımı geleneksel köy ürünlerinin yapılışlarını ve püf noktalarını öğrenmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul’da sürdüren ve o yıllarda ev yapımı doğal köy ürünleri ile fabrikasyon ürünlerinin farkını bizzat yaşayarak öğrendikten sonra arkadaşlarından da gelen talepler üzerine Bizim Köy Sepeti isminde kurduğu internet adresinde Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Sucukları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Reçel ve Marmelatları markaları altında ev yapımı doğal köy ürünlerini üretmeye karar vermiştir.

Bizim Köy Sepeti altındaki Bizim Çubuk Turşuları, Bizim Köy Sucukları, Bizim Köy Tarhanası, Bizim Köy Reçel ve Marmelatları günümüzde doğal yaşamaya özen gösteren ve kendine değer veren yüzlerce müşteriye hizmet vermektedir.

 

Bizim Köy Sepeti 

SİPARİŞ ve BİLGİ İÇİN

www.bizimkoysepeti.com

-0552 808 35 37

Yağmur Yiğiner

bizimkoysepet-com1.png

#bizimkoysepeti #bizimcubuktursulari #cubuktursusu #tursu #evyapımı #köyürünleri #Organik #Doğal #Sağlıklı #bizimkoysucuklari #Çubuk #yoreselurunler #Yöreselürünler #saglikli #Ankara #İstanbul #İzmir #Muğla

bizimkoysepet-com.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.