Yağmur YİĞİNER

Yağmur YİĞİNER

BİZİM KÖY SEPETİ ENGİNAR SİRKESİ


Enginar sirkesinin içerisinde sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, diyet lifi, A, C ve B6 vitaminleri ve demir bulunur. Organik sirke grupları içerisinde özelikle karaciğer sağlığını koruma ve karaciğer yağlanmasını engelleme gibi özelikleriyle bilinen enginar sirkesi sofralarımızdan eksik etmemiz gereken besinlerden biridir.

Enginar sirkesinin sağlığımıza faydaları

Karaciğer sağlığı için şifalı enginar sirkesi
Karaciğer hastalıklarından mı müzdaripsiniz? Enginar sirkesi başta karaciğer yağlanması olmak üzere ve karaciğer hastalıklarına faydalı olur. Kolestrol seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur.

En önemli antioksidanlardan enginar sirkesi
Antioksidan, vücudumuzun çeşitli sebeplerle dengesiz moleküller ve serbest radikaller üretmesi sonucunda hücrelerimizin zarar görmesini engelleyen veya yavaşlatan maddelerdir. Enginar sirkesi güçlü bir antioksidan olup hücrelerimizin çevresel veya diğer basınçlar sonucunda zarar görmesini engeller.
Kanı temizleyen enginar sirkesi hücrelerimizin yenilenmesine yardımcı olur, bedenimizin her fonksiyonunu gençleştirir.

Kansere karşı etkili düşman enginar sirkesi
İçerdiği antioksidan maddeler sayesinde başta meme ve prostat kanseri olmak üzere bizleri pek çok kanserden koruyan enginar sirkesi alanında uzman doktorlar tarafından da tavsiye edilir.

Vitamin ve minerallerce zengin enginar sirkesi
Günlük düzenli tüketimi sayesinde bağışıklık sistemimizi kuvvetlendiren enginar sirkesi soğuk algınlığı ve gribal enfeksiyonlara karşı vücudumuzun direncini artırır.
Enginar sirkesi kansızlığı önler ve demir eksikliğinin giderilmesinde yardımcı olur.
İlaç değildir, bitkisel şifa kaynağıdır.

Enginar sirkesi ile canlanan bağırsaklar
Bağırsakları temizleyen enginar sirkesi ishal tedavisinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bağırsaklarda oluşan iltihabın temizlenmesine yardımcı olur.
Metabolizmayı hızlandırarak sindirimin daha kolay gerçekleşmesini sağlar.

Kullanım önerileri
Salatalarınızın lezzetine lezzet katmak için, et yemeklerinin soslarında ve çeşitli mezeleri tatlandırırken Bizim Köy Sepetinin tavsiyesi enginar sirkesi.
Bir bardak suyun içerisine bir çay kaşığı enginar sirkesi ekleyerek şifa niyetine tüketmeniz karaciğer sağlığınızı ve bağışıklık sisteminizi destekler.
Not: İlaç değildir, gıda takviyesidir. Mutlaka hekiminize danışınız. 
 
Bizim Köy Sepeti (Doğal Köy Ürünleri)
İnternet Adresimiz www.bizimkoysepeti.com
Sipariş ve Bilgi için DM&WhatsApp
WhatsApp 0552 808 35 37
Türkiye’nin her yerine kargomuz mevcuttur
Meşhur Çubuk Salatalık turşusu
Çubuğun bereketli topraklarında yetişen lezzetli salatalıklar ile soğuk, tatlı kuyu sularıyla hazırladığımız Bizim Çubuk turşuları Salatalık Turşusu
Cam kavanoz ve pet kavanoz seçeneklerimiz mevcuttur.
#bizimköysepeti #bizimçubuktursulari #bizimköysucuklari #doğal #organik #leziz #lezzetli #salatalık #salatalıkturşusu #turşu #gıda #gıdatakviyesi #şifa #çubuk #çayyolu #çankaya #ankara #istanbul #izmir #antalya #bursa #mersin

Bu yazı toplam 1723 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.