Bisikletciler Geceyi Çubuk’taGeçirdiler

Bisikletciler Geceyi Çubuk’taGeçirdiler

Maltalı bisikletçilerden oluşan ve Life Cycle Organizasyonu’nun düzenlediği bisiklet turu bir gece Ankara’nın Çubuk ilçesinde konakladı.

İstanbul"da başlayan daha sonra sırasıyla Kandıra, Akçakoca, Zonguldak, Bartın, Safranbolu ve turun 4"üncüsü günü Çubuk"a gelen Maltalı bisikletçileri İlçe girişinde Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, elinde çiçekle karşıladı. Ekibin ilçelerinde kaldıkları sürece misafirleri olduğunu ifade eden Başkan Özden, misafirlere adına festival düzenlenen Çubuk Turşusu ve Vişnesi ikram etti. Başkan Özden, Çubuk ilçesinde bir gece kalacak ekibin Çubuk Belediyesi Kapalı Spor Salonun da konaklayacağını sözlerine ekledi.

Çubuk"tan devam edecek olan bisiklet turu hakkında bilgi veren Life Cycle Organizasyonu sorumlusu Sonay Baltacıoğlu, günde 56 ile 190 km arasında değişen etaplar da mesafe gittiklerini ve bisiklet turunun 19 Ağustos"ta Şam"da son bulacağını söyledi. Life Cycle Organizasyonunun tamamen gönüllüler tarafından yürütüldüğünü ifade eden Sonay Baltacıoğlu,"" Life Cycle Organizasyonu, kamu yararına çalışan bir kurum olup, 1999 yılında bilinçlendirme ortamı oluşturmak ve kronik böbrek yetmezliği (ESRD) olan hastalara destek sağlamak amacıyla kurulmuştur. Ekibimizde çeşitli yaşlardan amatör ve profesyonellerden oluşan içerisinde avukat, hakim, polis, hemşire, doktor, tezgehtar, rahip, banka müdürü, muhasebeci ve teknik ressamına kadar bay ya da bayan 18 bisikletçinin yanı sıra 18 de teknik ekip bulunmaktadır. Bu etkinliğin tamamlanabilmesi için, bütün katılan bisikletçilerden fiziksel ve zihinsel dayanıklılık ve buna ilişkin ciddi bir bağlılık istenmektedir. Bisikletçilerimiz toplam 2000 km yol gidecektir""dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.