’Bir yılda ilçede bu güne kadar yapılamayanları yaptık

’Bir yılda ilçede bu güne kadar yapılamayanları yaptık

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bir yıllık dönemde yapılan yatırımları anlatarak, ilçeyi her alanda yükseltmek için vatandaş odaklı çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışırken bu güne kadar yapılmayan ilkleri yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını söy

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ‘’Bir yılda ilçede bu güne kadar yapılamayanları yaptık’’

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, bir yıllık dönemde yapılan yatırımları anlatarak, ilçeyi her alanda yükseltmek için vatandaş odaklı çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışırken bu güne kadar yapılmayan ilkleri yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 2019 yılında göreve başladığını hatırlatarak 2 yılı aşkın bir süredir Çubuk Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirtti.

Bu süreçte yaşanan pandemiye ve ekonomik teröre rağmen mazeret üretmeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Demirbaş, vatandaşların talepleri doğrultusunda Çubuk için ilkleri yapmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Standart belediyeciliğin dışında insan odaklı hizmet belediyeciliği yürüttüklerini vurgulayan Başkan Demirbaş,

‘’Bu düşünceyle çok önemli yatırımlara imza attık. Bir yılda toplam değeri 10 milyon TL olan 17 km sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Çubuk ilçe olalı ilk defa kendi imkanlarıyla asfalt serimi gerçekleştirdi diyebiliriz. Sadece şehir merkezinde değil ilçemizin her mahallesine hizmet vermeye çalıştık.’’ dedi.

Zaman zaman 'Bu kadar iş yapıyorsunuz; ama yaptıklarınızın reklamını yapmıyorsunuz' gibi eleştirilerle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Demirbaş,  ‘’Bizim anlayışımızda sonuç odaklı çalışmak ve hizmet üretmek var. Bu nedenle hep çalışmaya odaklandık, reklam yapmaya odaklanmadık; ama eleştirileri de dikkate alarak özellikle sosyal medyada yoğunlaşarak hizmetlerimizi halkımıza göstermek istedik’’ diye konuştu.

Bir yılda yapılanları satır başlarıyla anlatan Başkan Demirbaş, görevleri süresince makamdan oturmaktan ziyade hep halkın içerisinde, esnafın yanında olmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Yol, kaldırım, sıcak asfalt çalışması ve köprü genişletme, yeşil alan, sosyal belediyecilik, şehrin ekonomisine katkı, eğitim ve spor gibi başlıklarla yatırımlarını yaptıklarını ifade eden Başkan Demirbaş,

‘’Köprü genişletme ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları yaptık. İlçe merkezinde yeni 7 park yaparken, 3 parkı da yeniden revize ettik. İlk defa tarımı desteklemek için 100 bin sebze fidesi üreterek çiftçilerimize ücretsiz hediye ettik. Dua alan projelerimizden sosyal yaşamı desteklemek amacıyla engelsiz yaşam merkezini hayata geçirdik. Bir taraftan eğitime destek olurken, diğer taraftan ise spora destek vererek elde ettikleri başarılarla sadece ilçemizde değil tüm yurtta takdir toplayan bir çalışmaya imza attık. İlçemizde ilk defa yarı olimpik yüzme havuzu ve spor kompleksini hayata geçiriyoruz. İstihdam sorununu çözmek amacıyla Yazır Sanayi bölgemizdeki yeni fabrikalar ile MAN Türkiye’nin ARGE ve Test merkezi gibi yatırımları Çubuk’a kazandırdık. ‘’

Bütün bu yatırım ve hizmetleri yapmak için akıl, yürek ve cesaret gerektiğini; ama bunların yanında kadro gerektiğini de vurgulayan Başkan Demirbaş, genç ve dinamik bir kadro kurarak yollarına devam ettiklerini söyledi.

Belediye meclis üyeleri ile belediye çalışanlarına yürüttükleri çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Başkan Demirbaş, ‘’Tüm bu çalışmalarımızı ilçe halkımızla birlikte başardık. Az zamanda çok iş yaptık. Hedefimiz Çubuk’u her alanda yükseltmek oldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum