BG Dizayn Duvar Kağıdında Kampanya

BG Dizayn Duvar Kağıdında Kampanya

Duvar kağıdında trendleri belirleyen dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran BG Dizayn Duvar Kağıdı, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarının imzasını taşıyan yeni koleksiyonlarıyla duvar kağıdını yeniden yorumladı.

Duvar kağıdında trendleri belirleyen dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran BG Dizayn Duvar Kağıdı, Türkiye’nin önde gelen moda tasarımcılarının imzasını taşıyan yeni koleksiyonlarıyla duvar kağıdını yeniden yorumladı.

-BG Dizayn Duvar Kağıdı, Çubuk’un Yeni Duvar Kağıdı Markası

Ankara’da dekorasyon sektöründe önde gelen firmalarında uzun süre hizmet verdikten sonra Çubuk’ta kurduğu kendi firmasıyla ilçe halkına hizmet etmeye başlayan BG Dizayn Duvar Kağıdı sahiplerinden Gökhan Demirkan, BG Duvar Kağıdı olarak alanlarında lider dünyada ve Türkiye’de ünlü markalar ile dekorasyon sektöründe bölgelerinde fark yaratmak üzere yola çıktıklarını söyledi.

Duvar kağıdı sektöründe dünyada trendleri belirleyen bir marka ile Türkiye’nin önde gelen önemli markalarını Çubuklu hemşerilerinin ayağına getiren BG Dizayn Duvar Kağıdı sahibi Gökhan Demirkan, böyle özel bir firmayla sektöre öncülük ettikleri için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Duvar kağıdı ve dekorasyonunda kampanya başlattıklarını anlatan Gökhan Demirkan, şu bilgileri verdi:

“Kalite, yenilik ve yaratıcılığa önem veren bir firma olarak şu ana kadar müşterilerimize özel çalışmalar gerçekleştirdik. Bu anlamda iç mimaride yenilikçi tasarım yaklaşımlarımız, uygulamada iş disiplini, güvenirlik, kalite ve estetiğin ortaya çıkardığımız güzellikler müşterilerimizi adeta büyülüyor. BG Duvar Kağıdı olarak tasarımlarımızla siluetlere dokunabilirken, bu özel koleksiyonlarla birlikte insanların yaşam alanlarında hayatlarına dokunabilmek bizim için farklı bir heyecan. Biz bize gelen müşterilerimizin önce ne yapmak istediklerini alıyoruz daha sonra uygulama alnını bizzat yerinde görerek önerilerimizi sunuyor. Böylece uygunluğu ve görselliği olan bir tasarım yaparak müşterimizin memnuniyetini artırıyoruz. Amacımız insanların mutluluk ve huzuru bulacakları mekanlar oluşturmak. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyoruz.” 

-Bahar mevsimi ile yaşam alanlarında yenilik zamanı

Dünyanın seçkin duvar kağıdı sektöründe lider markaların temsilcisi BG Duvar Kağıdı, yeni sezon koleksiyonları ile yeni sezona hazır.

İthalyan markaları gibi dünyaca ünlü seçkin duvar kağıdı markalarının distribütörlüğünü yaptıklarını vurgulayan BG Dizayn Duvar Kağıdı sahiplerinden Burak Yavuz, en yeni duvar kağıdı koleksiyonlarını Dekorasyon severlerin ilgisine sunduklarını ifade etti.

Uzman kadrolarıyla uygulamayı kendilerinin yaptığını söyleyen Burak Yavuz, ‘’Klasik, retro ve günümüz tasarım fikirlerinin, geleneksel ve yeni materyaller ile bir arada sunulduğu, tazelik hissi veren renkler, egzotik motifler ve etnik desenlerin, artistik detaylar ve dokuların sürpriz bileşimleri ile kullanıldığı yeni sezon koleksiyonlarında yine yaratıcılık ve yenilikçilik ön planda oluyor. Evin veya işyerinin şeklinde ve kullanılan mobilyalara göre yeni tasarımlar yapıyoruz. Ayrıca kağıdından tavan süslemelerine kadar tüm uygulamaları kendimiz bizzat yapıyoruz. Amacımız müşterilerimize en kaliteli ve en güzel hizmeti verebilmektir. Bizim için kar ikinci planda’’ diye konuştu.   

-Ev ve İş Yerlerinde Yenilik Zamanı

Kurulduğu günden bugüne Çubuk’ta başarısını kanıtlamış BG Dizayn Duvar Kağıdı, başlattığı kampanya ile ev ve iş yerlerini sil baştan yeniliyor. Mekana özel duvar kağıtlarının yanı sıra tavan ve dekoratif süslemeleriyle BG Dizayn Duvar Kağıdı, sizleri hayallerinizdeki mekanlara kavuşturuyor.

BG DİZAYN DUVAR KAĞIDI

Yıldırım Beyazıt Mah. Ankara Blv. 27/A Çubuk, Ankara

0312 838 11 14

2dsc08128.jpg2dsc08166.jpg2dsc08189.jpg2dsc08200.jpg2dsc08202.jpg2dsc08190.jpg2dsc08178.jpg2dsc08152.jpg

2dsc07597-tile.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.