Belediyeye Ait İşyerleri İhaleyle Kiraya Verildi

Belediyeye Ait İşyerleri İhaleyle Kiraya Verildi

Mülkiyeti Belediyeye Ait Olan 32 İşyerini Kiraya Vermek Üzere İhale Yapıldı

Mülkiyeti belediyeye ait olan 32 işyerini kiraya vermek üzere ihale yapıldı. Yapılan ihalede Atatürk Parkında bulunan bazlama satış arabaları iş yerlerinden daha yüksek fiyata kiralandı.

Mülkiyeti belediyeye ait Atatürk Mahallesi, Yavuz Selim Mahallesi ve Dumlupınar Mahallesi'ndeki 32 adet işyeri ile birlikte aralarında arsa da olan yerler, kiraya verilmek üzere Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde ihaleye çıkarıldı.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in başkanlığında yapılan kira ihalesinde Atatürk Parkında bulunan bazlama ve simit arabalarının kiralanmasında, çok sayıda taliplinin ihaleye katılması ile kıran kırana mücadele oldu. Daha önce aylık 90 TL ile 150 TL arasında kiralanan bazlama ve simit arabaları caddeye yakınlıklarına göre 560 TL ile 140 TL arasında kiralandı.

Özellikle birinci, ikinci ve üçünü sırada bulunan bazlama ve simit arabalarının kiralanmasında fiyatlar yaklaşık 5 kat bir den arttı. Evlerde yapılan bazlama ve gözlemelerin satıldığı bazlama ve simit arabaları için özellikle bayanlar kıyasıya artırımda bulundu. Atatürk Caddesine yakınlığına göre birinci bazlama ve simit arabasını 550 TL'ye Kezban Üfelek, ikinci arabayı 560 TL'ye Durna Arslan, üçüncü arabayı 470 TL'ye Abdullah Arslan, dördüncü arabayı 260 TL'ye Kudret Bilici, beşinci arabayı 220 TL'ye Bayram Üfelek ve altıncı arabayı 180 TL'ye Filiz Üfelek aldı.

İhalenin ardından bazlama ve gözleme arabalarının yanında yapılan artırımı eleştiren Kezban Üfelek, 'Yerimizi kaptırmamak için artırımda bulunduk. Ancak bu parayı nasıl çıkartabiliriz, tam bende bilmiyorum. İnşallah iyi olur. Herkese hayırlı olsun' dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.