Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Çubuk Belediye Meclisi, Belediye Başkan Lokman Özden Başkanlığında İlk Toplantısını Yaptı.

29 Mart Yerel Seçimleri'nde oluşan yeni belediye meclisi üyeleri ilk meclis toplantısını yaptı. Meclisi oluşturan AK Partili 16, MHP" den 6 ve BBP"den 1 olmak üzere toplam 23 üye Belediye Başkanı Lokman Özden başkanlığında ilk toplantısını yaptı. Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından yapılan toplantıda Belediye Meclisi Birinci Başkan Vekilliğine Hacı Celebi, ikinci Başkan Vekilliğine Satılmış Çolak seçildi. İsmail Özdemir ve Yavuz Tansel Demirok kâtip üyeliklerine, Ömer Aydın ve Hüseyin Doğanay da Belediye Encümen üyeliklerine seçildi.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Özden, seçimlerin artık sona erdiğini belirterek, artık hizmet ve yatırım döneminin başladığını söyledi. Belediye Meclisi'ne seçilen tüm üyeleri kutlayan Başkan Özden, "" Seçim öncesi yaşanan siyasi çalışmalar bitti. Hepimiz halka hizmet için halk tarafından seçildik. Artık Çubuk"un geleceği ve ilçenin menfaatleri için çalışma zamanıdır"" dedi.

Başkan Özden, toplantıda iki meclis üyesinin istifasını meclis üyelerine duyurdu. İstifa eden meclis üyelerinden biri Ak Partiden Rasim Tıngır bir diğeri de BBP"den Süleyman Haksever olduğu belirtildi. Meclis toplantısında ayrıca komisyonlar da oluşturuldu. Ardından 2008 yılı faaliyet ve denetim raporlarının görüşülmesi için karar alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.