Belediye İşçisine %20 Zam

Belediye İşçisine %20 Zam

Çubuk Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan Toplu Sözleşme 3. oturumda sonuçlandı. Belediye İşçisine %20 zaman verildi.



Çubuk Belediyesinde yapılan anlaşmaya Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca Hizmet İş Sendikası Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Ramazan Aktaş, Şube Sekreteri Cafer Kurt Çubuk Belediyesi Çalışanları Baş Temsilcisi Ahmet Tufan, Yazı İşleri Müdürü Hikmet Metin ve Muhasebe Müdürü Osman Bal katıldı.

Yapılan Sözleşme Sonucunda birinci altı ay için %5 ikinci altı ay için %5 Sosyal yardımlarda da %20 ye varan artışla ortalama olarak %20 ye varan zam verildi. İkinci yıl için enflasyon oranında artış yapılacağı belirtildi.

Çubuk Belediyesinde 242 işçi bu sözleşmeden yararlandı.



ANKARA"DA ÖRNEK BİR SÖZLEŞME OLDU

Hizmet İş Sendikası Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Ramazan Aktaş sözleşmeden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Bu sözleşme Ankara"da örnek teşkil edecek bir sözleşme oldu. Onun için Belediye Başkanımıza işçilerimiz adına teşekkür ediyoruz. İşçi arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Ayrıca tüm işçi arkadaşlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutluyoruz” dedi



BAŞKANDAN İKRAMİYE SÖZÜ



Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca da sözleşmeden sonra yaptığı açıklamada;” Sendikacı arkadaşlarımızla işçilerimiz adına güzel bir anlaşma sağladık. İşçilerimiz vermiş olduğumuz bu zammın fazlasını hak etmekte, ancak imkanlarımız ölçüsünde en iyisini vermeye çalıştık.

Geçtiğimiz ay işçilerimize bir ikramiye verdik. Mayıs ayı içerisinde de bir ikramiye sözü veriyorum. Sendikacı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, İşçilerimiz için hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum