Belediye Başkanı Acehan’dan Yeni Yıl ve Mevlid Kandili Mesajı

Belediye Başkanı Acehan’dan Yeni Yıl ve Mevlid Kandili Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Yeni Yıl ve Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Yeni Yıl ve Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Acehan, mesajında, 2015 yılının ülkeye ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diledi.

Yeni yıldan her insanın ayrı ayrı beklentileri olduğunu kaydeden Başkan Acehan, 2 Ocak 2015 Cuma gününü 03 Ocak 2015 Cumartesi gününe bağlayan gecenin de Mevlid Kandili gecesi olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Değerli Hemşehrilerim, üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yepyeni umutlar ve beklentilerle 2015 yılına giriyoruz. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen 2015 yılında, öncelikle dileğim, ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, hoşgörünün egemen olmasıdır. 2015 yılında ilimizde, ülkemizde ve dünyada sevgi, barış, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, huzur ve güvenin yaşandığı, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde hissedildiği güzel günler temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın herkese başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum. Bilindiği üzere aynı zamanda 2 Ocak 2015 Cuma gününü 03 Ocak 2015 Cumartesi gününe bağlayan geceyi de Mevlid Kandili gecesi olarak idrak edeceğiz. Bu mübarek Mevlit Kandili'nin Hz. Muhammed'in sevgisi etrafında birleşmeye vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Bu mübarek gecenin ülkemizin ve İslam aleminin birliğine, beraberliğine, kin ve nefretin yok edilmesine vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Mevlit Kandili'nin başta Ankaralı ve Çubuklu hemşehrilerimiz olmak üzere İslam Alemi ile bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.