“BEKO ÇUBUK BAYİ” TÖRENLE HİZMETE AÇILDI...

“BEKO ÇUBUK BAYİ” TÖRENLE HİZMETE AÇILDI...

“BEKO yeni 100 kadın bayisini arıyor" sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında bayi ekosistemine katılan ve müşterilerine en yeni teknolojiye sahip ürünleri sunacağı özel konseptli BEKO Çubuk Bayi görkemli bir törenle açıldı.

Şuayip YAMAN

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu yöneticileri kadınların hayatın her alanında güçlenmesini sürdürülebilir kalkınmanın vazgeçilmez unsuru olarak gördüklerini, kadın ve erkeğin her alanda eşit hak ve sorumluluklarla birlikte yer almasını sağlamak için çalıştıklarını ifade ederek;  Girişimci kadınları desteklemek ve güçlendirmek amacıyla Koç Topluluğu ve topluluk şirketlerimiz olarak toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda yürüttüğümüz farkındalık çalışmalarımızla zihinlerde değişimi başlatmak istiyoruz.

 

Bu amaçla 2019'da başlattığımız Beko 100 Kadın Bayi projesiyle hedefimiz ekosistemimizdeki kadın bayi sayısını sürekli artıracak şekilde çalışmaya devam etmek.

 

Girişimin Kadın Kahramanları Projesi'nin bu hedefe ulaşmamızda büyük katkı sağlayacağına inancımız sonsuzdur diyerek başlattıkları kampanya ilçemiz kadınları arasında da ilgi görmüştür.

 

BEKO ' nun, bayi ekosisteminde kadınların temsili yetini artırmak amacıyla başlattığı "Yeni 100 Kadın Bayi" projesi kapsamında Kampanya’ya ilçemizden ilk başvuru kadın girişimcilerimizden Çiğdem Karadağ Soba tarafından yapılmıştır.

AÇILIŞ TÖRENİNDEN NOTLAR:

 

Koç Holding’in “Ailemiz Yeni 100 Kadın Bayi Projesi ile büyüyor” kampanyası kapsamında Çubuk’ta Çiğdem Karadağ Soba ile hayata geçirilen CS Demsa yeni konsept mağazası törenle hizmete açıldı.

Kıbrıs Caddesi üzerinde yapılan açılış törenine; İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ve, Başkan Yardımcısı Harun Olmuş, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu ve yönetim kurulu üyeleri, BEKO Bölge Satış Müdürü Birol Karayün ve Bölge Yöneticisi Selçuk Aslan, Belediye Meclis üyeleri, Çubuk Dernekler Federasyonu (ÇUDEF) Başkanı Fuat Tuyan,Yeşil Çubuk Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Zekeriya Erdoğmuş, İlçede faaliyet gösteren bankaların müdürleri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Emekli İmam Mustafa Yılmaz, Kur’an tilâvetinin ardından dua okudu. Devamında kurban kesildi.

 

Bunu iş yeri sahipleri ile protokol üyelerinin kurdele kesimi takip etti.

 

Açılışta konuşan İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş işyerinin ilçemize ve ülke ekonomisine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

 

İkramların sunulduğu açılış töreni sonrası Mağaza sahibi Çiğdem Karadağ Soba, eşi Salih Soba ve kayınpederi Halil Soba misafirlerine işyerini gezdirerek bilgiler verdiler.

 

Geniş ürün yelpazesini kurmanın yanı sıra yeni BEKO Çubuk mağazasında beyaz eşyadan televizyona, küçük ev aletlerinden ankastre setlere cep telefonlarından tabletlere kadar birçok ürün müşterilerin beğenisine sunulduğunu ifade eden İşletme sahibi Çiğdem Karadağ Soba, Yeni nesil bu tüketicilerin beklentilerine cevap verebilecek ve müşterinin alış veriş yaparken keyif alacağı yaşam alanları yeni mağaza konseptimizle Çubuk ve Bölge halkına hizmet vereceğiz.

 

Açılışımıza katılıp bizleri onurlandıran tüm davetlilerimize içtenlikle teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

 

BEKO Bölge Satış Müdürü Birol Karayün ise açılış sonrası yaptığı açıklamada, Müşteri odaklı yeni konseptli mağazalarımızı salt alışveriş mekânları olmaktan çıkaran katma değerli yaşam alanlarına çevirmeyi hedeflediklerini belirten onlarca ürün ve yenilikçi hizmet verecek mağaza Çubuklulara hayırlı olmasını diliyorum dedi.

 

Beyaz eşya ile ilgili her ürünün yer aldığı BEKO Bayi’inin de açılışa özel Kampanyalı ürünlerde mevcut.

 

BEKO Çubuk Bayi işletmecisi Çiğdem Karadağ Soba, Açılışa Özel Kampanyalı ürünlerden faydalanmak isteyen vatandaşları Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan BEKO Çubuk Bayi’ine beklediklerini İfade etti.

 

23 Mayıs 2022 tarihinde başlayan “Açılışa Özel Kampanya” 29 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek...

 

BEKO ÇUBUK BAYİİ

 

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Kıbrıs Caddesi Karadağ Apartmanı No: 5/B Çubuk/ANKARA

 

Tel: 0 507 642 60 60

 

İnstagram: bekocubuk

Mail: bekocubuk @ hotmail.com.

 

manset-foto-vertbeko.jpg

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.