BBP Meclis Üyelerini tanıttı

BBP Meclis Üyelerini tanıttı

Büyük Birlik Partisi Ankara Yolu üzerinde bulunan seçim bürosunda aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Ankara yolu üzerinde yapılan Aday tanıtım toplantısına partililerin yanı sıra yüzlerce vatandaş ve BBP Genel Başkan Yard. Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur"da katıldı.


Toplantıda konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Durali Simsar “Gecenin bu saatinde buraya gelerek bizleri onurlandıran tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada sizlerle birlikte Çubuk Belediyesini yönetecek Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarımı sizlere tanıtmanın gururunu yaşıyorum. Belediyemizi yönetecek ilçemizi örnek kent haline getirecek deneyimli tecrübeli arkadaşlarımıza listemizde yer verdik. 26 Şubat 2009 Perşembe günü saat 13:00"de yapacağımız katılım törenini arife, 29 Mart sabahını da inşallah sizin desteklerinizle bayram ilan edeceğiz. “ dedi



Toplantıda konuşma yapan Eski Belediye başkanı BBP Çubuk Belediye meclis üyesi adayı Süleyman Haksever ”1994-1999 yılları arasında Çubuk"ta bir dönem Belediye Başkanlığı yaptım. Birçok projelere imza attım. Deneyim ve tecrübe sahibiyim. Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu başta olmak üzere Belediye Başkan adayımız Sayın Durali Simsar ile dürüst, adil bir belediyecilik yapacağız. Kazmayı, küreği nereye bıraktığımızı biliyorum. Kaldığımız yerden devam etmek için yola çıktık. Yarım kalan projelerin tamamlanması için sizlerden destek istiyorum. Dedi”

BBP Genel Başkan Yard. Araştırmacı Yazar Hakkı Öznur"da Genel siyasi konuşma yaparak” Burada heyacanlı bir topluluk görüyorum. Allahın izniyle Çubuk Belediyesini kazanarak Çubuk İlçesini bir marka haline getireceğiz. Dedi.

Daha sonra BBP İlçe Başkanı Şevki Arıcı Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum