BBP İl Başkanı Bozok'tan Başkan Özden'e Ziyaret

BBP İl Başkanı Bozok'tan Başkan Özden'e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok ve beraberindeki heyet, Çubuk ilçesine gelerek Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi çalışmaları için birçok kez Çubuk"a geldiğini hatırlatan BBP Ankara İl Başkanı Bozok, ilçeye yaptıkları ziyaretin amacı ile ilgili şunları söyledi:""Merhum genel başkanımızın ismini ilk defa bir mahalleye veren ilçe olması nedeniyle ayrıca Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Belediye Başkan Lokman Özden"e teşekkür ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmak amacıyla BBP Ankara İl teşkilatı ile Çubuk İlçe teşkilatı birlikte ziyarette bulunduk""dedi

Çubuk Belediye Başkanı Özden"e çalışmalarında başarılar dileyen BBP İl Başkanı Bozok, belediye çalışmaları hakkında Başkan Özden ile bir süre sohbet etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ise yaptığı konuşmasında, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Çubuk"u çok sevdiğini söyleyerek, ilçe de bulunan dostlarına ve etkinliklere sık sık gelerek Çubukluları onurlandırdığını ifade etti. BBP Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazası ile birlikte ilçede tüm seçim çalışmaların durdurulduğunu vurgulayan Başkan Özden, seçimden sonrada ilk meclis toplantısında bir mahalleye Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin verilerek ilçede yaşatılmasını istediklerini söyledi. Bu konudaki çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Özden, hayatını kaybeden Merhum Yazıcıoğlu"nun kendisinin asker arkadaşı olduğunu da belirterek, BBP camiasına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini yineledi.

Konuşmasında Başkan Özden, tüm meclis üyeleri ile olduğu gibi çalışma arkadaşları olan BBP"li meclis üyeleriyle de gayet uyumlu ve birlikte hareket ettiklerini sözlerine ekledi.

Ziyarete, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok, İl Başkan Yardımcısı Necmi Ketenci, İl Yönetiminden İsmail Rüstemoğlu, BBP İlçe Başkanı Şevki Arıcı ve ilçe yönetiminden partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum