BBP Çubuk Seçim Beyannamesi

BBP Çubuk Seçim Beyannamesi

BBP Çubuk Seçim Beyannamesi

Şehir hiç kuşkusuz bir arada yaşama erdeminin en yüksek olduğu bir olgudur. Toplumların gelişmesinde, medeniyet tasavvurunda şehirler üstlenici bir role sahiptir. Bir arada yaşama kültürünün temelinde ise hak ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı vardır.

Bizler şehirlerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ideal noktaya ulaşmasında ana itici gücün yerel yönetimler olduğunu düşünüyoruz. Hakkaniyetle yönetilen bir şehirde sosyal, kültürel ve ekonomik bütün dinamiklerin harekete geçirilmesi son derece önemlidir.

Ülkemizin bu minvalde jeo-stratejik ve jeo-politik konumu tarihi müktesebatı, inanç ve kültürel kodları itibariyle yüksek potansiyele sahiptir, ancak bu potansiyelin harekete geçmesi için liyakat sahibi, emanet bilincinde olan, hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin iş başına gelmesi gerekmektedir. Bu hususta bizler 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde, şehirlerimizin kadim geleceğini üzerine millet olarak önemli bir karar vereceğiz. Sizlere alışılagelmiş belediyecilik modelinden öte Büyük Birlik Partisi olarak size yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz.

Şehrimizin mevcut potansiyelini harekete geçiren, yıkmadan yapmaya özen gösteren, hakikatli bölüşümden yana olan, birlik ve beraberliği vazgeçilmez ilke edinen, kutuplaştırmayan, yaparken farklı fikirlere açık olan bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz.

Çıkar ve ihale fesatçılığı ekonomisi yerine, yerel kalkınma dinamiklerini harekete geçirecek, şehrin sahip olduğu kodları çözebilecek bir anlayış teklif ediyoruz. Seçimlerden seçime kapısı açılan belediye değil, şeffaf ve millete karşı ait olduğu sorumluluklarıyla hesap verebilir bir belediye anlayışı için size birlikte yönetmeyi teklif ediyoruz.

Sonucu oy veren/vermeyen şeklinde sınıflandırıp eşe dosta arkadaşa hizmetleri peşkeş çekmek yerine, Şehr-i Emin sıfatıyla tüm herkesin belediyecilik hizmeti sunmayı teklif ediyoruz.

Genç ve dinamik Meclis üyesi adaylarımızla birlikte, yorgun ve hantal görünümde bir belediye çalışmaları yerine çağın tüm ihtiyaçlarını kavramış ve ayak uydurabilecek bir kadro ile belediye yöneticiliği teklif ediyoruz. Bizlerin üzerinde çalıştığı en önemli konu olan aile kurumu ile mahalle kültürünün yeniden hayatın merkezinde olduğu bir şehir, bir belediyecilik, teklif ediyoruz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.