Bayan ve Çocuk Giyiminde Yeni Konseptin Adı Gelincik Giyim

Bayan ve Çocuk Giyiminde Yeni Konseptin Adı Gelincik Giyim

Erkeklere yönelik birçok giyim mağazası bulunurken, bayanların kendilerini özel hissedebileceği mağaza ise yok denilecek kadar az sayıda bulunuyor. Özelliklede Çubuk gibi ilçelerde bugüne kadar olmayan bu konseptteki mağaza, Çubuklu girişimci bayan Esra M

Günümüzde bayanlara yönelik mağaza bulmak ve gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilmelerini sağlamak zor olsa gerek.  

Erkeklere yönelik birçok giyim mağazası bulunurken, bayanların kendilerini özel hissedebileceği mağaza ise yok denilecek kadar az sayıda bulunuyor. Özelliklede Çubuk gibi ilçelerde bugüne kadar olmayan bu konseptteki mağaza, Çubuklu girişimci bayan Esra Mutlu’nun girişimleriyle sonunda açıldı.

Yeni konseptiyle ilçenin tek bayanlara özel mağazası olan GELİNCİK GİYİM, bayan müşterilerine güvenli bir şekilde alışveriş imkanı sunuyor.

Barbaros Mahallesi Kurbantepe Caddesi No:4/C Çubuk /Ankara’da Öğütler Marketin karşısında açılan GELİNCİK GİYİM, bayan giyimin yanında çocuk giyimle de müşterine hizmet veriyor.

Elbiseden tuniğe, etekten yelek ve hırka çeşitlerine, gömlekten pantolon çeşitlerine, çantadan iç çamaşır çeşitlerine, şal ve eşarptan örgü iplerine, gecelik ve pijama çeşitlerine kaliteli ve özgün ürünlerin satışa sunulduğu GELİNCİK GİYİM, bir taraftan alışveriş yapılırken diğer taraftan da çay eşliğinde günlük sohbetlerin yapılabildiği huzur dolu bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.

GELİNCİK GİYİM tek bir konuya odaklanmaktan ziyade, geniş bir konu çerçevesinde ürünlerini sergilemesi özellikle bayanlar için oldukça avantajlı bir durum. Yani bir bayan olarak kendinize elbise seçebilmenizin yanı sıra, çocuklarınız için de mevcut ürünlere göz atabilmektesiniz. Dolayısı ile bu tip ihtiyaçlarınız için birden fazla mekana giderek vakit kaybetmeniz de gerekmeyecektir.

Gelincik çocukları da es geçmemiş ve çocuklar için de birçok ürün yelpazesine sahip olup; çocuklar için gerekli görülebilecek birçok ürüne ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca yeni bebek sahibi olmuş aileler için de, bebeklere yönelik ihtiyaçları karşılayabilecek, uygun tutarlara sahip ürünler söz konusu.

Alış verişteki en önemli faktörün, güvenilirlik düzeyi olduğuna dikkat çeken mağaza sahibi Esra Mutlu, yeni konsept mağaza anlayışı ile bilhassa bu kıstası baz aldıklarını söyledi.

-Bayanları Mağazamıza Çaya Davet Ediyoruz

Bayanların alış veriş yaparken kendilerini özel hissetmelerinin en doğal hakları olduğunu vurgulayan Mutlu, şu bilgileri verdi:

“Alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterlerden bazıları; ürün görme hızı, ürün yelpazesi ve ürün kalitesi olarak sıralaya bilmekteyiz. Gelincik giyim bu noktada kendini özel hisseden bayanların mağazasıdır.  Bir bayan olarak kendimizi özel hissetmek en doğal hakkınızdır. Bu nedenle de slogan olarak ‘Bir Çay Molasına Ne Dersiniz ?’ diye yola çıktık. Biz müşterimizin bir taraftan çayını yudumlarken bir taraftan da sohbetini etmesini diğer taraftan da ihtiyacı olan alış verişini yapmasını istiyoruz. İlla müşterimizin alış veriş için gelmesini istemiyoruz. Hem çayımızı içsin hem de yeni gelen ürünlere göz atsın istiyoruz.”  

GELİNCİK GİYİM

Esra MUTLU

Gelincik Giyim, Bayan ve Çocuk Giyimin Adresi

Barbaros Mahallesi Kurbantepe Cad. No:4/C Çubuk /Ankara     

2dsc05550-vert-001.jpg

2dsc05244-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.