Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Çubuk'ta 3 Adet Konut İmarlı Arsayı Satıyor!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Çubuk'ta 3 Adet Konut İmarlı Arsayı Satıyor!

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'da bulunan 4 adet konut imarlı arsa satışa çıkarıldı. İhaleyle yeni sahiplerini bulacak olan arsalar için 22 Eylül 2020 tarihinde açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirilec

Hazine mülkiyetinde taşınmazların satışına devam ediliyor. Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan son resmi ilana göre Ankara'nın Çubuk ve Mamak ilçelerinde bulunan 4 adet konut imarlı arsa ihaleyle satılacak. Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın verdiği bilgilere göre arsaların satışları için 22 Eylül 2020 tarihinde ihale gerçekleştirilecek. Bu ihalede açık teklif usulü uygulanacak. Katılımcılar açık arttırma yoluyla arsalar için teklif verebilecekler.

ARSALAR İÇİN BELİRLENEN TAHMİNİ SATIŞ FİYATLARI AÇIKLANDI

Satışa konulan konut imarlı arsalar ile alakalı olarak Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından detaylı bilgiler paylaşıldı. Buna göre arsaların 3 tanesi Çubuk ilçesinde bulunuyor. Bu arsaların üçünün de konut imarı olduğu bildirildi. 3.815 metrekare, 3.928 metrekare ve 2.849 metrekare olan arsalar sırasıyla 1.800.000 TL, 1.600.000 TL ve 1.200.000 TL tahmini bedelle satışa çıkarıldı. Mamak ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsanın ise 7.378 metrekare olduğu bildirildi. Bu arsa için de Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 1.033.000 TL tahmini satış bedeli belirlendi. ÖDEME KOLAYLIĞI VE KDV'DEN, EMLAK VERGİSİNDEN MUAFİYET! Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre arsaları satın alacak olan vatandaşlara ödeme kolaylığı da sağlanacak. İhale bedelinin yüzde 25'ini peşin ödeyen vatandaşlar geri kalan tutarı 2 yıl süresince taksitler halinde ödeye bileyecek. Ayrıca bu satış işlemi KDV ve diğer giderlerden muaf olacak. Bunun yanından ilgili arsalardan 5 yıl süresince emlak vergisi de alınmayacak.

www.bizimkoysepeti.com  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.