Başkanın  Aracı Kurşunlandı

Başkanın Aracı Kurşunlandı

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğlucanın Özel Aracı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.

Aracı kurşunlanan Belediye Başkanı Adem Tuğluca, Çubuk'ta son dönemde yaşanan gelişmelerin birilerini rahatsız etmiş olabileceğini kaydederek, saldırının Çubuk'taki atılımları hedef aldığını kaydetti. Tuğluca, saldırının ilçeye hizmet verme azimlerini kıramayacağını belirterek, "Biz Allah'a sığınırız" dedi. 


Başkan  Tuğluca'nın evinin önünde park halinde bulunan aracı bir hafta önce kimliği bilinmeyen kişi ya da kişilerce gece yarısı kurşunlanmıştı. Olay anını anlatan Tuğluca, sesler üzerine uyandıklarını belirterek, "Ben silah kullanıldığını düşünmemiştim. Komşular, aracın tarandığını söyleyince olayı gördük" dedi. Kendilerine korku vermek isteyenlerin amaçlarına ulaşamadığını kaydeden Tuğluca, "Saldırının sebebini bilemiyoruz. Çubuk'un son dönemde yaptığı atılımlar ve yürütülen projeler, birilerini rahatsız etmiş olabilir. Ama bunlar, Çubuklulara hizmet götürme azmimizi kıramaz" dedi.


Çubuk'ta şu an organize hayvancılık sanayi bölgesi kurulma çalışmalarının yapıldığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi desteği ile doğalgaz yatırımının olduğunu ve çevre yolu düzenlemelerinin başlatıldığını belirten Tuğluca, "Saldırının, bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum ama lokal olarak hedef göstereceğim kimse yok. Bizim kimseyle kavgamız yok. Bu tür hareketler korkak insanların işi. Cesaretleri olsaydı karşıma çıkarlardı. Koruması olmayan bir araca ateş etmezlerdi" dedi. Tuğluca, saldırı öncesinde ya da sonrasında herhangi bir tehdit almadıklarını da kaydederek, "Bundan sonrası için bazı önlemler aldık, ama biz önce Allah'a sığınırız" diye konuştu. (Cihan Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum