Başkandan yurdışında inceleme

Başkandan yurdışında inceleme

Başkan Adem Tuğluca ve belediye encümenlerinden oluşan dört kişilik heyet Almanya, Avusturya ve Çek Cumhuriyetinde bir dizi temaslarda bulundular.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve belediye encümenlerinden oluşan dört kişilik heyet Almanya, Avusturya ve Çek Cumhuriyetinde bir dizi temaslarda bulundular. 21.01.2007 tarihinde başlayan ve 8 gün süren geziye Türkiye genelinden 22 kişi katılırken Çubuktan 4 kişilik bir heyet katıldı.

Temasların amacının temiz su arıtma tesisleri, atık su arıtma tesisleri ve katı atık depolarının işleyişi ile ilgili yerinde bilgi almak olduğunu bildiren Başkan Tuğluca sözlerine şöyle devam etti; “ Almanya’nın Nürnberg ve Büchenbah şehirlerine giderek Temiz su, Atık su ve katı atık depolarını gezerek yetkililerden bilgiler aldık.

Almanya'da incelemelerimizi tamamladıktan sonra Avusturya ve Çek Cumhuriyetine kara yoluyla giderek oralardaki tesisleri de gezerek yetkililerden bilgiler aldık. Geziler sırasında park ve bahçelerde kullanılan teknikler ve teknolojiler hakkında bilgilerde aldık” dedi. Bu tür gezilerin gayet yapıcı olduğunu dile getiren Başkan Tuğluca, ileriki günlerde birim müdürleri içinde birimleri ile ilgili geziler düzenlemek istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.