Başkandan iddialara yalanlama

Başkandan iddialara yalanlama

23 Aralık 2007 tarihinde Ulusal bir gazetenin Ankara baskısında “Doğalgaz Başkanın Mahallesinden başladı” başlıklı habere Çubuk Belediyesi Basın Merkezinden açıklama geldi.



Basın Merkezinden yapılan açıklama da şunlara değinildi;” Kamuoyunu yanlış bilgilendiren objektif iyi niyet kurallarıyla bağdaşmayan bir şekilde kaleme alınmıştır” diye başlanılan açıklamada şöyle devam edildi;” Doğal Gaz Yaygınlaştırma işi Başkanın oturduğu eve göre değil, fiziki ve teknik verilere göre belirlenir

EGO Genel Müdürlüğü ve Çubuk İmar Müdürlüğü"nün ortak yürüttükleri etüt e-doğalgaz yaygınlaştırma programında öncelikleri belirlerken bahsi geçen gazetenin muhabirinin göz ardı ettiği konut, nüfus ve fiziki altyapı gereksinimleri esas alınarak çalışma başlatılmıştır.

Cumhuriyet Mahallesinden başlatılan ve tüm Çubuğu kapsayan bu programın Çubuk"un kentsel yaşam gelişimini yakından izleyen herkes, bu arada haberi kaleme alan muhabirde görebilirdi. Çubuğun doğalgaza kavuşması haberini başkanın meskeninin bulunduğu semte indirgeyen önyargılı yaklaşımın ise gerçekleri görmesi olanaklı değil.

Doğalgaz yaygınlaştırma işi EGO genel müdürlüğünün teknik planlaması içinde yürütülmektedir. EGO bu programı belediye başkanlarının evlerinin bulunduğu mahallere göre değil, teknik ve mühendislik zaruretlere göre belirlemektedir.

Çubuk Belediye Başkanın evidir. Başkan Tuğluca, Çubuk ilçesinin geleceğe hazırlanmasını kendi konutuna indirgemeyecek denli engin bir yaklaşıma sahiptir. ” Denildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"da şunları söyledi;”Belediyeciliğin herkese ayrımsız, ayrıcalıksız hizmet vermeyi gerektirdiğine inanıyorum ve ayrım ve ayrıcalıklara müsamaha göstermeyen hizmet anlayışımız da ortadadır. “ dedi



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum