Başkan Tuğluca'dan Basın Toplantısı

Başkan Tuğluca'dan Basın Toplantısı

Basın toplantısında Başkan Tuğluca’dan İlçe halkına yeni müjdeler. Hanımlar Lokalinden sonra Gençler için Gençlik Merkezi ve Çubuk Belediyesi Kültür ve Basın Merkezi geliyor.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, İlçede faaliyet gösteren yerel basın mensupları ile 23 Mart 2007 Cuma günü saat 9:00'da kahvaltılı basın toplantısı yaptı. Kahvaltılı basın toplantısına bir kısım yerel basın yetkilileri katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, gazetecilere İlçede yapılan altyapı çalışmaları hakkında bilgiler vererek sözlerine şöyle devam etti; Değerli basın mensubu arkadaşlar sizlerinde bildiği üzere ASKİ İlçemizde kanalizasyon ve yağmur suyu projesi çalışmalarını başlattı. Çubuk altyapı projesinin yaklaşık maliyeti 50 Trilyon olacak. Proje kapsamında ilk etapta 174 km’lik yağmur suyu ve kanalizasyon borusu döşenecektir. İkinci kademede ise 70 Km daha boru döşenerek yağmur ve atık su hattının toplam 244 km ye çıkması planlanmaktadır. Alt yapı çalışmalarının en kısa zamanda bitmesi için ASKİ ve Fen İşleri ekiplerimiz aralıksız çalışmaktadırlar. Alt yapı çalışmaları sürerken zaman zaman içe suyu şebeke hattı da zarar görebiliyor, bu nedenle kısa süreli su kesintileri yaşanmaktadır. Su kesintilerinin uzun süre yaşanmaması için Su Şebeke Amirliği ekiplerimiz 24 saat görev başındalar. İlçe halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz. TEDAŞ ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu elektrik hattının da yeraltına alınması çok kısa zaman içerisinde başlanacaktır” dedi.

Gazetecilerin Kıbrıs Caddesinde yaşanan trafik sorunu ile ilgili soruları üzerine Başkan Tuğluca şunları söyledi;” ASKİ nin Kıbrıs Caddesinde yapacağı altyapı çalışmalarından sonra Kıbrıs Caddesinde yeni bir projeyi hayata geçireceğiz. Askerlik Şubesinden Elmacı Markete kadar olan kısımda da regresyon çalışması yapacağız. Önümüzdeki günlerde ilçenin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Kahvaltı dan sonra Başkan Tuğluca gazetecileri Hanlımlar Lokaline götürerek Lokal hakkında bilgiler verdi. Gazetecilerin hanımlara varda erkeklere yok mu sözleri üzerine Başkan Tuğluca şunları söyledi;” İlçemizde önümüzdeki günlerde gençlerimize yönelik gençlik merkezi ve yirmi yaş üzeri herkesin gire bileceği kültür merkezi açmayı planlamaktayız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.