Başkan Özden İşe Hızlı Başladı

Başkan Özden İşe Hızlı Başladı

Belediye Başkanlığını sade bir törenle devralan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden işe hızlı başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra ilçe merkezinde incelemelerde bulunanarak halkın gezdiği ilçe merkezindeki parklarda gece lambaların yanmadığını gören başkan Özden makama oturduğu andan itibaren ışıklandırmaların yapılması için gerekli talimatları vererek biran önce yapılmasını istedi.

Başkan Özden ilçenin büyük sorunlarından biri olan başıboş köpeklerle ilgili olarak da ilgili birimleri çalışma yapmak üzere toplayarak çalışmaya başladı. Ankara büyükşehir belediyesi yetkilileri ile görüşen Özden,başıboş köpeklerin biran önce toplanıp kısırlaştırılarak Gölbaşı"nda bulunan köpek barınak evlerine götürülmesi için çalışmaların hemen başlatılmasını istedi.



Daha önceleri sabah 05"00"de açılan hayvan pazarının bundan sonra 04"de açılarak pazara gelen satıcıların ve alıcıların rahat alışveriş yapmaları için gerekli kolaylığın ağlanmasını istedi. Çalışmaların biran önce bitirilerek hayata geçirilmesini söyledi.



ÖZDEN, ÖNCELİKLİ HEDEFİM ÇUBUK-ANKARA YOLU



Başkan Özden, öncelikli işinin Çubuk-Ankara karayolunun yapılması olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde elim trafik kazalarının da meydana geldiği Çubuk-Ankara karayolunun sıcak asfalt yapılması için çalışmalara başlayacağım. Öncelikli işim bu olacak dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum