BAŞKAN ÖZDEN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

BAŞKAN ÖZDEN, ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

Lokman Özden, ilçenin çeşitli cadde ve sokaklarında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde sürdürülen yol genişletme çalışmalarını denetleyen Başkan Özden, Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzal ve Fen İşleri Müdürü Murat Aydos'dan bilgi aldı. Daha sonra Gökçedere Mahallesi'ne geçen Başkan Özden, burada da devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi. Cumhuriyet Mahallesinde imarda cadde olan ve bu güne kadar açılmayan yolun açılması talimatını da veren Başkan Özden, bahçe sahiplerinden izin alınmasını ve ağaçlara zarar verilmemesi talimatı da verdi. Amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Başkan Özden, mevsim şartları el verdiğince çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

29 Mart yerel seçimlerden sonra faaliyetlerini hızlandıran belediye birimlerinin yaptığı çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Özden, mevsimin en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmaların yoğunlaştırılması talimatını verdi. Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Başkan Özden, "" Biz bu yıl alt yapı ve bu güne kadar açılmayan yolların açılması çalışmalarına ağırlık vereceğiz. İmarda yol olarak ayrılmış fakat çeşitli nedenlerle genişletilmemiş dar ve genişletilmesi gereken cadde ve sokakları da yol medeniyettir anlayışı ile genişleteceğiz. Ayrıca bozulan yollarda da yama ve onarımı işleri devam etmektedir""dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.