Başkan Demirbaş’tan Babalar Günü mesajı

Başkan Demirbaş’tan Babalar Günü mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ‘Babalar Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Gelenek ve inancımıza göre ailenin temel direğinin babalar olduğunu hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında babalara büyük rol düştüğünü dile getirdi.

Babanın, hayatın her anında kendimizi güvende hissettiğimiz, arkamızda yaslanabileceğimiz koca bir dağ gibi bizlere huzur ve güven veren yüce bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Demirbaş, ’’Peygamber Efendimiz (S.A.V.) bir hadis-i şerefinde, ‘Babanın çocuğuna duası, Peygamber’in ümmetine olan duası gibidir’ buyurarak, ailelerinin mutluluğunu kendileri için en büyük mutluluk olarak gören babalarımızın duasının ne kadar önemli olduğunu bizlere anlatmıştır. Ailesi için her türlü fedakarlığı gösteren, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, gurur ve mutluluk kaynağımız olan babalarımız; yaşam deneyimleri ile çocukları için her zaman yol gösterici olarak, hayatın her alanında bizleri geleceğe hazırlamaktadır. Onların tecrübe ve özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu gösteren ışık olmaktadır’’ ifadesini kullandı.

Evlatlarından maddi manevi hiçbir desteği esirgemeyen babalara verilecek en büyük hediyeni, onlara birer hayırlı evlat olmaktan geçtiğini vurgulayan Başkan Demirbaş, şöyle devam etti:
‘’Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanıdır. Kahramanlarımızın ise en büyük hazinesi şüphesiz ki evlatlardır. Bu doğrultuda babalarımızın değerini bilmeli, saygı ve sevgide kusur etmemeli, sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle vefakar, fedakar, saygı ve sevgiyle anılması gereken başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyor, aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederken, vefat eden tüm babalarımıza da Cenabı Hak’tan rahmet diliyorum.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.