Başkan Demirbaş’tan  ‘3 Kasım’ mesajı

Başkan Demirbaş’tan ‘3 Kasım’ mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, AK Parti'nin ilk seçim zaferi olan 3 Kasım'ın 17. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ‘’3 Kasım 2002 tarihi, sadece AK Parti için değil, Türkiye için, bütün milletimiz için bir milat ve yeni bir başlangıç oldu’’ dedi. 

 AK Parti’nin 17 yıl önce bugün girdiği ilk seçimleri kazanarak iktidara geldiğini hatırlatan Başkan Demirbaş, 3 Kasım 2002 tarihinin Türk siyasi hayatında önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

17 yıldır Çubuk halkının AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlı olduklarını ifade eden Başkan Demirbaş, açıklamasında şunlara yer verdi:

“3 Kasım tarihi, sadece Türkiye için değil, Ortadoğu için, İslam alemi için, bütün milletimiz için bir milat oldu, yeni bir başlangıç oldu. Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan partimiz, kısa zamanda ülkenin çehresini değiştirmeye başlamıştır. Sağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm alanında yaptığı köklü reformlarla yeni bir Türkiye ortaya çıkmıştır. Partimiz her alanda milletle kucaklaşmaya devam etmektedir. Türkiye'deki demokrasi anlayışını da güçlendiren partimiz, ülkenin her kesimine hitap etmektedir. Birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmektedir. Partimizin kuruluş yıldönümü ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Başarılarla dolu daha nice AK yıllara ulaşmamız dileğiyle bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla faaliyet gösterdik, bundan sonra da aynı ruh, aynı heyecanla, aynı coşkuyla milletimizin çizdiği rotada yolumuza devam edeceğiz. İktidara gelişimizin 17. yıldönümünde daha nice eserler üretmek, daha nice mutluluklara vesile olmak dileğiyle aziz milletimize teşekkürü bir borç biliriz." 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.