Başkan Adayları Bir Araya Geldi

Başkan Adayları Bir Araya Geldi

Çubuk’ta bulunan Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları toplandı.

Çubuk"ta bulunan Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.




Yerel seçimler için sandık başına gitmeye kısa süre kala ilçede bulunan ve seçimlere katılacak tüm Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları bir araya gelerek, seçim sürecini yapılması gerekenleri ve yapılmaması gerekenleri istişare ettiler.

Toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, MHP İlçe Başkanı Celal Keser, MHP Belediye Başkan adayı Mustafa Gökmen, CHP İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, CHP Belediye Başkan adayı Salih Er, BBP İlçe Başkanı M. Şevki Arıcı , BBP Belediye Başkan adayı Durali Simsar, SP İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve SP Belediye Başkanı adayı Yusuf Mertoğlu katıldılar. Seçim sürecinde ilçede yapılacakların ve yapılmayacakların masaya yatırıldığı toplantıda tüm parti temsilcilerinden birlik ve beraberliği zedeleyici herhangi bir girişimde bulunulmaması konusunda karar çıktı. Toplantıda ayrıca nerelere bayrak ve afiş asılması gerektiği konusunda mutabakat sağlandı. Ayrıca toplantıda Belediye Düğün Salonunun siyasi partilere kiraya verilmesi konusunda Kaymakamlık makamına ortak dilekçe yazılması kararlaştırıldı. Seçim süreci içerisinde birkaç defa daha bir araya gelinmesi konusunda karar alınan toplantı sonunda hatıra fotoğrafları çekildi. İlçenin stratejik meselelerinin de dile geldiği toplantı, ilçe tarihinde ilk olması hasebi ile tüm siyasi parti yöneticileri tarafından ilçe için önem arz eden toplantı olarak değerlendirildi.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum