Başkan adayı özden, halil soba'yı ziyaret etti

Başkan adayı özden, halil soba'yı ziyaret etti

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden, Belediye Başkanvekili Halil Soba'yı ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden, beraberindeki partililer ile birlikte Belediye Başkanvekili Halil Soba'yı ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti İlçe Teşkilatının yönetim kadrosunun ve Meclis Üyesi adaylarının da yer aldığı ziyaret samimi bir havada geçerken, başkan adayı Özden, seçim çalışmalarının çok yoğun geçtiğini söyledi. Çubuk'a en iyi hizmeti vermek için kolları sıvadıklarını ifade eden Özden: ''AK Parti Çubuk belediye başkan adayı olarak adaylığımız tebliğ edildikten sonra ilçemizde dört koldan çalışmalarımızı başlattık. Barış ve kardeşlik ortamında, demokrasinin güzelliği olan bu yarışı Çubuk'a en iyi, en güzel hizmeti getirebilmek için 30 Mart sabahı sonlandırmış bulunacağız. Biz Çubuklunun en iyisini, en hayırlısını en doğrusunu seçeceğine inanıyoruz""dedi.



Belediyenin mevcut faaliyetleri hakkında kısa bilgi veren Belediye Başkanvekili Halil Soba, adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak şunları söyledi: '' Nezaket ziyaretinde bulunduğunuz için Ak Parti Teşkilatına ve siz belediye başkan adayımıza teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İlçemizde güzel bir yarış olacak. Tüm adaylar halkın karşısına çıkacak ve halktan onay alınacak. Halka hizmet için tatlı bir yarış rekabet olacak. 30 Mart sabahı ilçemize ve halkımıza en iyi hizmet yapacak aday inşallah gelecektir. Hayırlı uğurlu olsun''diye konuştu.

Daha sonra belediye çalışanlarını tek tek gezen Özden, seçimlerde kendilerine destek istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.