Başkan adayı başkanlara sert uyarı...

Başkan adayı başkanlara sert uyarı...

Yerel seçim öncesi harekete geçen Başbakan, adaylar için kriterini açıkladı.


Başbakan Erdoğan, yerel seçimlerde halktan çok şikayet alan başkanlara adaylık vermeyecek. Sıvasız ev kalmamasını isteyen Erdoğan “Yolları tamamlayın” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına “Yeniden aday olmak istiyorsanız, şehirlerin çehresini değiştirin. İyi çalışın” talimatı verdi. Gittiği illerde belediye başkanları ve il başkanları ile tek tek görüşecek olan Erdoğan için iki önemli faktör ön plana çıkıyor. Erdoğan sıvasız ev kalmamasına önem verirken, yolların da eksiksiz olarak bitirilmesini istiyor. Erdoğan bu konuda öncelikle büyük şehirlerde çalışmaları yakından takip ediyor.

Turizm alanları ve gelişmişlik

Vatandaştan gelen şikayetlere de kulak veren Başbakan Erdoğan çok şikayet alan başkanları yerel seçimlerde aday olarak göstermeme kararı aldı. Erdoğan turizm alanında gelişmemiş bölgelere de özel önem veriyor. Yatırımların bu alana kaydırılmasını isteyen AK Parti il teşkilatı, belediye başkanlarından yatırım yapılacak alanlara özel önem vermesini istedi. Erdoğan bu konuda yatırım yapmayan ve turist çekemeyen başkanlara da uyarıda bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum