Başkan Acehan'dan Taziye Mesajı

Başkan Acehan'dan Taziye Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Acehan: "Oynanan oyunun hem devletimiz hem hükümetimiz hem de milletimiz çok iyi bilmektedir. Türk milleti bu tuzağa düşmeyecektir"

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Van'ın İpekyolu ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının sokağa döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan polis memurları için taziye mesajı yayımladı.

Acehan, mesajında, patlama sonucu iki polis memurunun şehit düştüğünü ve bir polis memurunun da yaralandığını hatırlattı.

Şehit olan Ahmet Çam olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyen Acehan, şunları kaydetti:

"Kahraman şehitlerimizin kanları bugüne kadar yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacaktır. Hainler ve onun içeriden, dışarıdan destekçileri şunu iyi bilsin ki bu ülkenin birliği, kardeşliğini asırlardır kimse bozamadı, 3-5 çapulcu da bozamayacaktır. Oynanan oyunun hem devletimiz hem hükümetimiz hem de milletimiz çok iyi bilmektedir. Türk milleti bu tuzağa düşmeyecektir. Söz konusu alçakça saldırıda şehit olan yiğit vatan evladı Ahmet Çam ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve polis teşkilatı mensuplarına sabır ve metanet diliyorum."

Kaynak:http://www.konyahaber.com/vandaki-teror-saldirisi-280442h.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.