Başkan Acehan İşçilerle İftar Yaptı

Başkan Acehan İşçilerle İftar Yaptı

- "Bizler, hakkıyla çalışan, işini doğru dürüst yapan kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak ilçemize hizmet etmek için aynı duygularla hareket ediyoruz"

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, "Bizler, hakkıyla çalışan, işini doğru dürüst yapan kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak ilçemize hizmet etmek için aynı duygularla hareket ediyoruz" dedi.

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (Hizmet-İş) Ankara 2 Nolu Şube yönetiminin organize ettiği iftar programına katılan Acehan, daima çalışanların yanında olduklarını söyledi.

Personelle aynı masada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Acehan, "Her platformda dile getirdiğimiz gibi bizler, hakkıyla çalışan, işini doğru dürüst yapan kardeşlerimize büyük önem veriyoruz. Onlarla bir bütün olarak ilçemize hizmet etmek için aynı duygularla hareket ediyoruz" diye konuştu.

Çubuk Belediyesi çalışanlarının ve sendika yöneticilerinin katıldığı programda konuşan Hizmet-İş Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Recep Dere ise sendika üyeleriyle iftarda bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Üyelerinin dertlerini ve sorularını dinlediklerini belirten Dere, üyelerinin  sosyal ve ekonomik haklarını ön planda tutarak, mağduriyetlerini gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Dere, yemeğe katılan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan'a ve sendika üyelerine teşekkür etti.  

Recep Dere, Acehan'a plaket takdim etti. 

Kaynak:http://www.radikal.com.tr/ankara_haber/cubuk_belediye_baskani_acehan-1389443

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum