Başkan Acehan, belediye personeliyle bayramlaştı

Başkan Acehan, belediye personeliyle bayramlaştı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeliyle bayramlaştı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kurban Bayramı nedeniyle belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan Acehan, belediyenin kurulduğu günden bu yana görev alan personele emekleri için teşekkür etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kurban Bayramı nedeniyle belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli ile bayramlaştı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Metin ve Hasan Hüseyin Karakuş da katıldı.

Belediye personelinin bayramını kutlayan Başkan Acehan, ‘’Bayramlaşma, helalleşme ve birbirimize karşı hayır dualar etmek için buradayız. Belediyemiz kurulduğu andan itibaren bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Kurban Bayramı öncesi belediyede çalışan şirket personellerine yönelik bayram hediyesi olarak gıda yardım paketleri dağıtıldığını hatırlatan Başkan Acehan, bu yardımların imkanları ölçüsünde önümüzdeki yıllarda da dağıtmak istediklerini söyledi. 

Türkiye’nin ve komşu ülkelerinin kritik günler geçirdiğine dikkat çeken Başkan Acehan, ’’Ben her zaman şunu söylüyorum, biz bu gün huzur içerisinde bayramlarımızı geçirebiliyorsak, sıcak yuvalarımızda ailemizle birlikte günlerimizi geçirebiliyorsak, bunlar Cenabı Allah’ın bizlere sunmuş olduğu en büyük nimetlerdir. Çevremizdeki ülkelere şöyle bir baktığımız zaman, yine bizim din kardeşimiz olan bu ülkelerde huzurlu bir bayram geçirmediklerini görürsünüz. Tez elden Cenabı Allah onları da bu iç savaş durumundan kurtarsın ve huzur dolu günler yaşamalarını sağlasın. Türkiye’nin, hükümetimizin bölgedeki huzurun sağlanması noktasındaki çabalarını hepimiz görüyoruz. Türkiye muktedir, büyük devlet anlayışı ile bölgede evsiz yurtsuz kalan, savaştan kaçmak zorunda kalan insanlara kucak açıyor. Irkına, dinine, cinsiyetine, rengine bakmadan mağdurlara kucak açan, el uzatan bir ülkenin mensubu olmaktan gurur duyuyoruz’’ diye konuştu.

Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyen guruplar olduğunu vurgulayan Başkan Acehan, yaşanan son oyunları hatırlatarak vatandaşların provokatörlerin oyunlarına gelmemeye davet etti.

Bayramlaşmaya katılan çocukların ellerini öpen ve harçlık dağıtan Başkan Acehan, tüm çalışanlar ile tek tek bayramlaşmasının ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.