Başkan Acehan, Belediye Personeli ve Kent Konseyi Üyeleriyle Bayramlaştı

Başkan Acehan, Belediye Personeli ve Kent Konseyi Üyeleriyle Bayramlaştı

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, belediye personeli ve Çubuk kent konseyi üyeleriyle bayramlaştı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, belediye personeli ve Çubuk kent konseyi üyeleriyle bayramlaştı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçede başlatılan ‘Çubuk Bayram Ediyor’ etkinlikleri kapsamında bayramlaşmaları sürdürüyor. İlk olarak belediye personeliyle başlatılan bayramlaşma programına daha sonra sırasıyla kent konseyi üyeleri, Ak Parti İlçe teşkilatı ve mahallerde devam etti.

-Huzurlu günlerin kıymetini bilelim

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen Belediye Personeli ile Bayramlaşma törenine katılan Başkan Acehan, burada tüm personelin tek tek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir bayram yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Acehan, ’’Bizler burada huzurlu rahat bir ortamda bayram yaşarken, dünyanın birçok yerinde başta Gazze ve Suriye olmak üzere Müslüman kardeşlerimiz savaş ortamında zülüm altında bayram geçirmekteler. Umarım bu bayram, dünyanın bütün köşesindeki mazlumlar için bir kurtuluş olur. Tüm toplulukların zulümden kurtuluşları için Cenabı Allah’a burada dua ediyorum. Şehitlere Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bizler bu huzurlu günlerimizin kıymetini lütfen bilelim’’ ifadelerini kullandı.

-Adaletle ve hakkaniyetle hizmet edeceğiz

Göreve ilçeye hizmet etmek için talip olduğunu hatırlatan Başkan Acehan, hizmet ederken, tam bir tarafsızlıkla, adaletle, hakkaniyetle hizmet edeceklerini vurguladı. Hizmet ederken bilmeden hatalarının olabileceğini ifade eden Başkan Acehan, olumlu her türlü eleştiriye ve tavsiyelere her zaman ki gibi açık olduklarını kaydederek, ‘’Olumlu ve yapıcı eleştirilere her zaman dikkate alırız. Ama art niyetli, maksatlı eleştiri ve tenkitlerle komploları hiçbir zaman dikkate almam ve onları yapanları muhatap bile kabul etmem’’ dedi.

- Kasıtlı ve güdümlü yapılan eleştirileri muhatap kabul etmeyiz

Bazı dernek ve sivil toplum kuruluşların maksatlarını aşan tenkitler ve eleştiriler yaptığını hatırlatan Başkan Acehan, ’’Onlar ne derse desin biz, hizmetimizi tam bir tarafsızlıkla, hakkaniyetle ve hizmet aşkıyla yapmaya davam edeceğiz. Öyle kasıtlı ve güdümlü eleştirileri de muhatap kabul etmiyoruz’’ diye konuştu.

-Yapılacak hizmetlerin bir öncelik sırası var.

Bazı hizmet ve görevlerin kanunla belirlendiğini, büyükşehir belediyesi, ilçe belediyesi ile devletin diğer kurumlarının verdikleri hizmetlerinin ayrı ayrı olduğunun altını çizen Başkan Acehan, ‘’Hangi hizmeti hangi kurumun vereceğini bilmeyen bazı dernek ve sivil toplum kuruluşlarını nasıl muhatap alacağız. Yapılacak hizmetlerin bir öncelik sırası var. Hiç kimseyi ayırt etmeden, her kese aynı mesafede olarak biz hizmetimize devam edeceğiz’’ şeklinde konuşuştu.

-Ket konseyi ile birlikte omuz omuza ilçeye hizmet edeceğiz

Çubuk Kent Konseyi üyeleriyle de bayramlaşan Başkan Acehan, ilçe yaptıkları gönüllü çalışmalardan dolayı Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt’e ve yürütme kuruluna teşekkür ederek, ’’Ket konseyi ile birlikte omuz omuza ilçeye hizmet edeceğiz’’ dedi.

Çubuk Kent Konseyi Başkanı İsmail Tekaüt’de, ilçedeki birlik, beraberliğin sağlanması ve ilçe halkının hak ettiği hizmetlerin ilçeye getirilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Başkan Acehan, çocukların bayramlarını kutlayarak bayram harçlığı dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.