Başkan Acehan ANGİAD Başkanı Fatma Semiz’i Ziyaret Etti

Başkan Acehan ANGİAD Başkanı Fatma Semiz’i Ziyaret Etti

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz’e iadeyi ziyaret yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz’e iadeyi ziyaret yaptı.

Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, 2014 Yerel Seçimlerin ardından hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunan hem de Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festival’ine katılarak destek olan Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz’e iadeyi ziyarette bulundu.  

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Çubuk Temsilcisi Özkan Ünal ve Belediye Meclis Üyesi Ümit Polat’ında hazır bulunduğu ziyarette konuşan Başkan Acehan, festivale katılarak destek olmalarından dolayı ANGİAD Başkanı Fatma Semiz’e ve dernek üyelerine teşekkür etti.  

Konuşmasında Çubuk’un değerleri ve doğal güzelliklerinden de bahseden Başkan Acehan, ANGİAD aracılığı ile tüm işadamlarını ilçelerine yatırım yapmaya beklediklerini söyledi.

img-20141217-wa0000.jpgBelediye olarak yatırım yapmak isteyen işadamlarına destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Acehan,“Çubuk, Ankara’nın tarım ve turizm bakımından en güzel yerlerindendir. Bu nedenle özellikle bu alanlarda yapılacak yatırımlarda en gözde yerdir. Ayrıca Yıldırım Beyazıt Üniversitesi nedeniyle kısa bir süre içerisinde eğitim merkezi de olacak ve bu konuda da yapılacak yatırımların cazibe merkezi olacak.  İlçemizin her alanda gelişmesi için ekibimle birlikte çalışıyoruz. Çubuk’ta taş üstüne taş koyacak her bireye her birliğe kapımız açık” dedi.

img-20141217-wa0001.jpgZiyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ANGİAD Başkanı Fatma Semiz ise, “Öncelikle yapılan nazik ziyaretten dolayı Sayın Çubuk Belediye Başkanımı Dr. Tuncay Acehan’a ve dernek üyemiz Çubuk Temsilcisi ve Ünallar Çarşı’nın sahibi Genç İşadamı Özkan Ünal’a teşekkür ederiz. Çubuk gerçekten her bakımdan ve özellikle yatırımcı açısından bir çekim merkezi. Çubuk’a yapılacak her türlü hizmet için ANGİAD olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu noktada bize ne görev düşüyorsa biz yapmaya hazırız” dedi.

ANGİAD’ı Çubuk’ta da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını kaydeden Özkan Ünal, amaçlarının ANGİADın potansiyellerini Çubuk’a da taşımak olduğunu ifade etti.

Bu noktada ANGİAD Başkanı Fatma Semiz ve Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile birlikte hareket etmek istediklerini aktaran Ünal, “Bizim amacımız ANGİAD’ın 24 yıllık bilgi birikim ve deneyim le 700’e yakın üye işadamını Çubuk’un da faydalanmasını sağlamaktır. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımız Tuncay Acehan Beyin destek vermesi bizi daha çok heveslendirmiştir. Kendisine bu konuda teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.