Başbakan Davutoğlu, Çubuk’u ziyaret etti

Başbakan Davutoğlu, Çubuk’u ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çubuk’un Sünlü Mahallesi’ne gelerek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'i ziyaret etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çubuk’un Sünlü Mahallesi’ne gelerek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener'i ziyaret etti.  

İhsan Şener’i evinde ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başbakan Davutoğlu’na Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Dr. Tuncay Achan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Doğan eşlik etti.

Başbakan Davutoğlu’nun uzun bir süre Sünlü’de bulunan İhsan Şener’in evinde kaldığını söyleyen Baki Demirbaş, ziyarette Başkan Acehan’ın Başbakan Davutoğlu’na ilçe ile ilgili bilgi verdiğini belirtti.

Başbakan Davutoğlu’nun Çubuk ile ilgili çalışmaları yakından takip ettiğini ve çalışmaları beğendiğini söylediğini hatırlatan Demirbaş, şunları söyledi:

“Ziyarette Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile Belediye Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan uzun süre görüşme fırsatı buldular. Özellikle metronun ilçemize kadar gelmesi yönündeki ilçe halkımızın talebini iletiler. İlçemizde yapılması planlanan projeler ile organize sanayi projesi hakkında bilgi verdiler. Ayrıca Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, 1402 Ankara Savaşı panoraması, Ahmet Yesevi Külliyesi projeleri hakkında da genel bir bilgi verdiler. İlçemizde bu yıl 11’incisi düzenlenecek Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali hakkında da bilgi veren Başkanımız Sayın Dr. Tuncay Acehan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu festivalimize davet ettiler. Kendileri de projeleri yakından takip edeceklerini ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler. Önemli bir şey olmadığı taktirde bu yılki festivale kendilerinin de katılacağını söylediler. Her yönden çok verimli bir ziyaret oldu.”    

Başbakan Davutoğlu’nun Çubuk turşusunun tadına da baktığını kaydeden Demirbaş, daha sonra ilçeden ayrıldığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum