Başak Pınar'dan Görkemli Başlangıç

Başak Pınar'dan Görkemli Başlangıç

Başak Pınar kreş ve anaokulu 2009-2010 eğitim ve öğretim yılına şenliklerle başladı.

Başak Pınar Kreş ve Anaokulu 14 yıllık tecrübe ile eğitim çizgisinden ödün vermeden ve çıtasını sürekli yükselterek eğitime devam ediyor.
2 ve 6 yaş arası çocuklara eğitim veren Başak Pınar Kreş ve anaokulunda Oyunla eğitim,Bireysel ve Grupla eğitim,drama,doğaçlama ve dramatizeyle eğitim verilmekte.Her yaş grubuna özel eğitim verilmektedir.Ayrıca Hafta da bir gün Yükselen Koleji"nde branş öğretmenlerinden İngilizce,Bilgisayar,Beden Eğitimi ve Drama dersi verilmekte.Çubuk'ta kolej destekli tek anaokulu.Çevre gezileri,sinema,tiyatro,piknik ve yüzme gibi sosyal faaliyetlerde bulunmaktadır.

Yıllardır Çubuk"ta eğitim veren Başak pınar kreş ve anaokulu kelimenin tam anlamıyla, 2009-2010 eğitim ve öğretim yılına bomba gibi girdi.Küçüklerin yanı sıra veliler de bu eğlenceye ortak oldular.Misafirlere ikramlarda bulunuldu.Animasyon gösterileri,çocuk parkı ve eğlenceli müzikler eşliğinde minikler oynadılar.


Başak Pınar Kreşi ve anaokulu kurucusu Hatice Erdoğan, “ İlgiden dolayı çok memnunum,biz 14 yıldır,Çubuk halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz.Kurumumuzda çocuk odaklı eğitim sistemini önemsiyoruz. çocuklarımızın sosyal,duygusal,zihinsel,psikomotor ve benzeri yönlerini en iyi şekilde gelişmesine destekte bulunuyoruz.Bunu yaparkende anne sevgisi,şefkati ve sabrı eğitim anlayışımızdır.Yaparak ve yaşayarak öğreniyoruz.Sağlam temelli bir eğitim için anne babaları eğitim yuvamıza bekliyoruz." dedi.

Başak Pınar Kreş ve anaokulu hakkında detaylı bilgi almak için,www.basakpinarkres.com adresini ziyaret edebilirsiniz.Ayrıca 837 60 40 numaralı telefon numarasından,daha geniş bilgi alabilirsiniz.Başak Pınar Kreşi Yıldırım Beyazıt Mah. Billur Sk. No:12/A"da.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum