Barbaros'ta Halk Toplantısı.

Barbaros'ta Halk Toplantısı.

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’nın başkanlığında yapılan 3. Halk toplantısında, sorunların daha hızlı çözümü için tüm birim müdür ve amirler hazır bulundu.


Çubuk Belediyesinin ilkini Y.Beyazıt Mahallesinde düzenlediği halk toplantısının ikincisi Cumhuriyet Mahallesi Doktorlar Parkında 3.sü ise Barbaros mahallesin'de yapıldı. Her hafta bir mahallede düzenlenen halk toplantısına çok sayıda mahalle sakini katıldı. Toplantıya Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri de katıldılar.




Başkan Tuğluca’nın üçüncüsünü düzenlediği halk toplantısında iş taleplerinin yanı sıra çeşitli çevre, yol, su ve kanalizasyon gibi alt yapı sorunları dile getirildi.

İşte halkın taleplerinden bazıları....

1- Kişiye özel hizmet yapılmaması.
2- Yapılan kilit taşlı yolların kaldırımlarının da yapılmasını
3-Tatlı su pınarlarının daha çok yapılması.
4- Sokak araların'da faaliyet gösteren ahırların kaldırılması.
5- İlk okul'un yetersiz olması ve İkinci bir okul yapılması.



Başkanın taleplere cevabı...

1-Burada herkese eşit mesafedeyiz hiç kimseye özel hizmet yapmıyoruz.Bütün vatandaşlarımız bizim gözümüz'de aynıdır.
2-Kilitli taş ve alt yapı hizmetlerimiz hızla devam etmektedir en kısa zaman'da alt yapısız ,kadırımsız ve kilit taşsız yolumuz kalmayacak.3
3-Herkes su pınarlarının evine yakın olmasını ister ama bunu yapmak mümkün değil.Mahallelerimizin önemli noktalarına yapmış bulunuyoruz.Ankaradan gelerek bu çeşmelerden su alanlar olduğunu'da biliyoruz.
4-Bizim ilçemiz geçimini hayvancılık'la karşılmaktadır.Rahatsız olduğunuzu biliyoruz ama şu anda hayvancılık organize sanayi bölgemizde çalışmalarımız devam etmektedir.İnşallah orası bittiğin'de hayvancılık'la uğraşan vatandaşlarımızın organize hayvcancılık bölgesine taşınmalarını sağlayacağız.
5-İlk okul noktasın'da ise aşağı çavundura şu an'da okul yapılıyor faaliyete geçtiğin'de iki tane ilk okulunuz olacak öğrencilereimiz daha rahat eğitim görecekler.

 


Söz alan muhtar Yunus Kuzucu Mahalle sakinlerine sitemle" sayın başkan ayağınıza gelmiş bir eksiğiniz varmı diyor siz ses çıkarmıyorsunuz demekki sizin hiç bir ihtiyacınız yok demekki.Diğer mahalle sakinleri ne ihtiyaçları varsa söylemişler sizde çekinmeyin ne istiyorsanız söyleyin dedi.Hizmetler'den memnunmusunuz diye sorduğumuz muhtar Yunus Kuzucu"Görüldüğü gibi Mahallemein şu an'da çok fazla ihtiyacı yok.Alınan Yapılan hizmetler'den mahalle sakinlerimiz memnun bunu'da burada gördük sayın başkana ve ekibine mahalleme yaptıkları hizmetler'den dolayı Teşekkür ediyorum dedi.
Toplantı sonun'da Hanımlar lokali'nin ve Çubuğun gururu haline gelen Kick Box şampiyonu Gülşen Eşiyok'a Başkan Tuğluca tarafın'dan plaket verildi.Barbaros Mahallesi sakinlerin'den olan Gülşen eşiyok'u Mahalle sakinleri ayak'ta alkışladı.





Başkan tuğluca ve görevliler şikayetleri yerin'de inceledi ve hemen yapılması için talimat verdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum